Neler Yeni

Arkadaşlar driverları nasıl orjinal yüklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
arkadaşlar driverları nasıl güncelleyebilirim anakart modeline bakmayı denedim kullanımıyor diyo driver booster da kullanmak istemiyorum yanlış kuruyo diye nasıl orjinallerini kurarım

En İyi Cevap
Aşağıdaki gibi başlat kısmına çalıştır yaz veya klavyeden windows tuşu ile R tuşuna aynı anda basarak çalıştır ı açabilirsin (Windows tuşu + R kombinasyonu)
çalıştır.png

Açılan çalıştır kısmında msinfo32 yaz
1631967754773.png

Önüne sistem bilgisi diye bir yer açılacak oradan Temel kart Ürünü yerine ve Sistem modeli yerine bakarak anakartın hakkında bilgi alabilirsin.
sistem bilgisdi.png

Anakart modelini öğrendiğine göre sıra güncelleme kısmına geldi google a anakart marka model yazarak kendi sitesinde giriyoruz benim Msi olduğu için Msi sitesine girdim daha sonra Support kısmını buluyoruz ve tıklıyoruz ve önüne böyle bir sayfa açılır driver istiyorsan driver...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Aşağıdaki gibi başlat kısmına çalıştır yaz veya klavyeden windows tuşu ile R tuşuna aynı anda basarak çalıştır ı açabilirsin (Windows tuşu + R kombinasyonu)
çalıştır.png

1631967754773.png

Önüne sistem bilgisi diye bir yer açılacak oradan Temel kart Ürünü yerine ve Sistem modeli yerine bakarak anakartın hakkında bilgi alabilirsin.
sistem bilgisdi.png

Anakart modelini öğrendiğine göre sıra güncelleme kısmına geldi google a anakart marka model yazarak kendi sitesinde giriyoruz benim Msi olduğu için Msi sitesine girdim daha sonra Support kısmını buluyoruz ve tıklıyoruz ve önüne böyle bir sayfa açılır driver istiyorsan driver yükleyebilirsin bios istersen bios seçip onu indirebilirsin.

1631968226495.png

Ekran kartı güncellemek için yine marka model bilmen gerekiyor onuda yine çalıştır kısmı açıyoruz yukarıda anlattığım gibi bu sefer dxdiag yazıyoruz.
1631968476657.png

Karşımıza DirectX Tanı Aracı diye bir yer açılacak Önüne çıkan bu sayfada Yukarıda bulundan Ekran yerine geliyoruz
1631968561811.png

Ve Ekran kısmında Ad ve yonga türünde gördüğün gibi ekran kartı ile ilgi bilgi sahibi olduk benim kartım Nvidia RTX 2070 Super
1631968639435.png

Ekran kartını güncellemek için Nvidia ekran kartın varsa Nvidia Experience uygulamasını indirerek oradan otomatik şekilde güncelleyebilirsin veya manuel olarak bu siteden kendi ekran kartı bilgilerini yazarak indirebilirsin
https://www.nvidia.com.tr/drivers

1631968851639.png

Bu kutucukları kendi bilgisayar özelliklerine göre doldurdup aramaya başla dediğinde sana en güncel driver ı gösterecek daha sonra onu indirip kuracaksın.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Anakart modelini öğrendiğine göre sıra güncelleme kısmına geldi google a anakart marka model yazarak kendi sitesinde giriyoruz benim Msi olduğu için Msi sitesine girdim daha sonra Support kısmını buluyoruz ve tıklıyoruz ve önüne böyle bir sayfa açılır driver istiyorsan driver yükleyebilirsin bios istersen bios seçip onu indirebilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı güncellemek için yine marka model bilmen gerekiyor onuda yine çalıştır kısmı açıyoruz yukarıda anlattığım gibi bu sefer dxdiag yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza DirectX Tanı Aracı diye bir yer açılacak Önüne çıkan bu sayfada Yukarıda bulundan Ekran yerine geliyoruz
Alıntıyı görüntüle

Ve Ekran kısmında Ad ve yonga türünde gördüğün gibi ekran kartı ile ilgi bilgi sahibi olduk benim kartım Nvidia RTX 2070 Super
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartını güncellemek için Nvidia ekran kartın varsa Nvidia Experience uygulamasını indirerek oradan otomatik şekilde güncelleyebilirsin veya manuel olarak bu siteden kendi ekran kartı bilgilerini yazarak indirebilirsin
https://www.nvidia.com.tr/drivers

Alıntıyı görüntüle

Bu kutucukları kendi bilgisayar özelliklerine göre doldurdup aramaya başla dediğinde sana en güncel driver ı gösterecek daha sonra onu indirip kuracaksın.
bende böyle oluyo nedense bilinmiyor diyo

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.6 KB · Hit: 22

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071