Arkadaşlar gta 5 nasıl oynanır neler yapılır , youtubede bakıyorum adamlar çok güzel şeyler yapıyorlar biliyorum onlar mod ama mod olmayıpta çok güzel şeyler yapanlarda var
harita bana çok küçük geldi görünmeyen kısımlarda mekanlar felan varmıGta 5 de yapabileceğin şeyler sınırsız dostumModlarla daha eğlenceli bir hale getirebilirsin.
görev almıyorum istediğimi yapıyorumj benOnline mi story mi
Onlinede bir sürü yarışlar, ekip soygunları heistler var. Sen online girgörev almıyorum istediğimi yapıyorumj ben
birde onlineye hiç girmedim açıklarmısınız
şuan daha pcye internet çekilmedi o yüzden offline takılıyomOnlinede bir sürü yarışlar, ekip soygunları heistler var. Sen online gir
Görevleri yapabilirsin bence internet gelene kadar.şuan daha pcye internet çekilmedi o yüzden offline takılıyom
bana offline hakkında yapabileceğim bazı şeyler söylermisin
anladımGörevleri yapabilirsin bence internet gelene kadar.
Online dışında pek bi eğlencesi yok, oda para hilesi olmadan çok eğlenceli değilArkadaşlar gta 5 nasıl oynanır neler yapılır , youtubede bakıyorum adamlar çok güzel şeyler yapıyorlar biliyorum onlar mod ama mod olmayıpta çok güzel şeyler yapanlarda var
soygunArkadaşlar gta 5 nasıl oynanır neler yapılır , youtubede bakıyorum adamlar çok güzel şeyler yapıyorlar biliyorum onlar mod ama mod olmayıpta çok güzel şeyler yapanlarda var