Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?(Acil)

brkykrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Karagöz

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Laptop yani sıkıntı oluyor çoğu zaman evet taşıması vs çok iyi ama prizden çıktığı an tamamen çöpe dönüşüyor ve çok pahalı

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,188
İsim
Hakan
Casper iyide ama c asper onune yapıcaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata sana mını itx kasa topliyalım

brkykrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Karagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak üniversite'de sağlık fakültesinde ve arada dışarıda kafede vs ödev, tez hazırlarken kullanıcam o yüzden masaüstü işimi görmez.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Genel olarak üniversite'de sağlık fakültesinde ve arada dışarıda kafede vs ödev, tez hazırlarken kullanıcam o yüzden masaüstü işimi görmez.
Dışarıda kullanmak için biraz kaba duruyor bence. Yalnızca dediğiniz işler için kullanılacaksa macbook öneririm.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Geldi masaüstücü.
" ..en sonunda laptopta karar kıldım..." diyor ve pişman olur muyum diye soruyor bende bence pişman olursun açısından cevapladım ben bile şuan ASUS K555U modelli bir laptop kullanıyorum niye bir anda masaüstücü oldum ki ?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
" ..en sonunda laptopta karar kıldım..." diyor ve pişman olur muyum diye soruyor bende bence pişman olursun açısından cevapladım ben bile şuan ASUS K555U modelli bir laptop kullanıyorum niye bir anda masaüstücü oldum ki ?
bunu yazmış adam.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,188
İsim
Hakan
Itx kasa topla minnacık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama monitör ne olucak

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben onu görmeden önce yazdığının farkındasın değil mi ? Aa pardon sen bunu yazdığına göre bunu göremeyecek kadar yanlış bakıyorsun demek ki
Alakası yok. Prizden çıkardığın anda çöpe dönüşüyor demişsin. Pahalı laptoplar 6 8 saate kadar dayanabiliyor normal kullanımda Laptopları çöp gibi lanse ediyorsunuz.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Alakası yok. Prizden çıkardığın anda çöpe dönüşüyor demişsin. Pahalı laptoplar 6 8 saate kadar dayanabiliyor normal kullanımda Laptopları çöp gibi lanse ediyorsunuz.
Dostum sanırım anlamıyorsun önce gelip bana itamlar da bulunuyorsun ve özür dahi dilemiyorsun ha özür dilenecek bir konu değil ama kabahatlisin bunun yanında hemen konuyu değiştiriyorsun birebir kendim deneyimlediğim şeyden bahsediyorsun sana 6-8 saat çalışıyor olabilir ama her dakika performansından ödün veriyor en iyi şekilde çalışması için pilin sürekli şarjda olması gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,787
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom