Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar ip sıfırlama nasıl yapilir?

Google uzerindne baktim ama bir sey goremedim. İP degistirme nasil yapiliyor. İp değistigimiz zaman bagli butun cihazlar ağdan kopuyor mu? İnternet hizina etkisi var mı? Ne oluyor ip degistirince?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dostum, annenin telefonundan da giremediğini söyledin bu da demek oluyor ki modemindeki ip adresin ban yemiş. İnternetini sağlayan firmayı aramadan modemine atanmış IPv4 adresini değiştiremezsin.

Evet
Şaglayiciyi aradik diyelim ben arasam olurmu? İp adresim değiştiginde diger cihazları etkileyen bir durum olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, annenin telefonundan da giremediğini söyledin bu da demek oluyor ki modemindeki ip adresin ban yemiş. İnternetini sağlayan firmayı aramadan modemine atanmış IPv4 adresini değiştiremezsin.

Evet
Hocam ağ islerinden hic anlamadigim icin sorup duruyorum kb? O zmn ben vpn acitigimda modemden gelen ip adresini degisitiriyor? Öyle mi
@stereohearts
@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Şaglayiciyi aradik diyelim ben arasam olurmu? İp adresim değiştiginde diger cihazları etkileyen bir durum olurmu?
Eğer hat sahibinin bilgilerini (anne kızlık soyadı, hayatta olan amca sayısı vb.) biliyorsanız kendinizi hat sahibi olarak tanıtabilirsiniz. Müşteri no veya hizmet no da bilmeniz gerek. Diğer cihazları etkileyen durum olmaz.
Hocam ağ islerinden hic anlamadigim icin sorup duruyorum kb? O zmn ben vpn acitigimda modemden gelen ip adresini degisitiriyor? Öyle mi
Sanki başka bir internet ve başka bir modemle internete giriyorsunuz gibi gösteriyor sanırım

Şöyle galiba, siz vpn sunucusuna bağlanıyorsunuz ve sunucu da sizin yerinizie girmek istediğiniz siteye bağlanıyor. Bu da interneti yavaşlatıyor elbette

Eğer hat sahibinin bilgilerini (anne kızlık soyadı, hayatta olan amca sayısı vb.) biliyorsanız kendinizi hat sahibi olarak tanıtabilirsiniz. Müşteri no veya hizmet no da bilmeniz gerek. Diğer cihazları etkileyen durum olmaz.

Sanki başka bir internet ve başka bir modemle internete giriyorsunuz gibi gösteriyor sanırım

Şöyle galiba, siz vpn sunucusuna bağlanıyorsunuz ve sunucu da sizin yerinizie girmek istediğiniz siteye bağlanıyor. Bu da interneti yavaşlatıyor elbette
Musteri no veya hizmet no sunu nerden öğrendbilirim ve bu durrum interneti de etkilemez dediniz degilmi? @stereohearts

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Türk Telekom online işlemler üyeliğinden bakabilirsiniz. Maalesef ona yardımcı olamam ve evet interneti etkilemez
Hocma bizim internet çok garip. Dedemin ev telefonuna mı ne bağlıymış. Sıkıntı olabilir o yüzden o olmadan yaparlarmı acaba? @stereohearts

Hocma bizim internet çok garip. Dedemin ev telefonuna mı ne bağlıymış. Sıkıntı olabilir o yüzden o olmadan yaparlarmı acaba? @stereohearts
@stereohearts bu sebepten ogrenemiycem buyuk ihtimalle. Ağ arayuzunde var mı ona bakayım bir.

@stereohearts hocam ağ monütöründe ev ağı kısmında ip secenekleri var ordan olmazmı?

@Abdurrahman Avf
@Altotziki
@Cirilla

Son düzenleme:

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1

@stereohearts bu sebepten ogrenemiycem buyuk ihtimalle. Ağ arayuzunde var mı ona bakayım bir.

@stereohearts hocam ağ monütöründe ev ağı kısmında ip secenekleri var ordan olmazmı?

@Abdurrahman Avf
@Altotziki
@Cirilla
Özür dilerim ilgi alanım değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906