Arkadaşlar Kıbrıs'tan 433mg kafain içerikli pre-workout aldım

AHAHAHAHAHAHAHAHA
Ulan şu fitness işlerinden anlamasak yutturacaksın gerçekten %3 yağ oranını.
84 kilosun ve %3 yağ oranı demek he.
Furkan Er o kiloda mr. olympia podyum yaptı be oğlum %5 yağ oranında :DDDD
ister inan ister inanma kankam umrumda değil :d

ister inan ister inanma kankam umrumda değil :d
Spor yapmayıp dediğin oranlarda olman imkansız.
Sen bu zeka ile spor yapsan da istediğin anaboliği alsan da olamazsın gerçi de.

kanka şöyle söyliyim spordan kastın fitness sa o bende yok basket var bisiklet var günde en az 2 saat yediğim içtiğime dikkat ederim o kadar

yağdan sarkan mı sdkşahdasdas dostum 190 boy a ideal kilo 90-95 ama sen bilirsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he vücudumdaki yağ oranı %3 ama onuda söylemeden durmıyım :D
Sendeki kas kütlesiyle %3 olsan olsa olsa anca kemik torbası cıkar. Bu sporu yıllarca natural yapanlar inemiyor o yağ oranına. Onu geçtim anabolik steroid kullananlar bile zor iniyor o yağ oranlarına o yağ oranında kalmakta sağlık için iyi değil sadece yarışma döneminde o yağ oranında kalıyorlar.

adam elit genetik sal

kanka şöyle söyliyim spordan kastın fitness sa o bende yok basket var bisiklet var günde en az 2 saat yediğim içtiğime dikkat ederim o kadar
Dostum biz ***** değiliz.
84 Kilo %3 yağ oranın varsa sen Men's yarışsana :D

reis vücut seninse aşırı çirkin bir sırtın var kusura bakma gözüm kanadı vallaha ya nedense böyle tipler aşırı iğrenç geliyor bana
hocam o sırta sahip olmak için min 1,5 2 yıl düzenli beslenme ve spor yapman lazım o da genetiğin iyiyse.

O yarışmacılar senin yediğime içtiğime dikkat ediyorumu en milimetrik detayına kadar yıllarca yapıp ağır ağırlık antrenmanı+kardiyoyu yıllarca sürdürüp ulaşamıyorlar dediğin yağ oranına sen günde 2saat basket oynuyorum yediğime dikkat ediyorum bu yağ oranındayım diyorsun. Merak ettim neye göre söylüyorsun %3 yağ oranı olduğunu.

ThA9qqN9LpJlkRYbPrE-86LVyJ5T0grwV8oQzfvHa_dOUW4D_7Jgy88c6Dxmz57513A9eAeztTMWZ291v0kscw39FJiYqwYTHQPrJ23xM6DNJeIB0BRxJCLNkojE8I6SQ9-8fr58w5gekY_UpmeOUw

Bu görsel yardımcı olur @ArtiAnius

O yarışmacılar senin yediğime içtiğime dikkat ediyorumu en milimetrik detayına kadar yıllarca yapıp ağır ağırlık antrenmanı+kardiyoyu yıllarca sürdürüp ulaşamıyorlar dediğin yağ oranına sen günde 2saat basket oynuyorum yediğime dikkat ediyorum bu yağ oranındayım diyorsun. Merak ettim neye göre söylüyorsun %3 yağ oranı olduğunu.
Hocam büyük ihtimal dandik bir spor salonunda kullanılan ölçüm aletiyle ölçmüşlerdir. Benim arkadaşımda da %2 falan çıkmıştı yağ oranı. Tabii ki de böyle saçma bi oran olamaz.

Güzelmiş ne kadara aldın? Citrulline ile arginine miktarı fazla olsaymış iyimiş. Kafein toleransına göre değişir 3/4 ölçekle başla sık kahve içmeyip pre kullanmadıysan sonra 1 ölçeğe çekersin.
yazağım bütün şeyleri özetlemişssin :D

yağdan sarkan mı sdkşahdasdas dostum 190 boy a ideal kilo 90-95 ama sen bilirsin :D

he vücudumdaki yağ oranı %3 ama onuda söylemeden durmıyım :D
kanka yüzde 3 yağ oranı imkanı yok profesyoneller bile düşemiyor yüzde 3 e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628