CheckMateMaster
80+ Bronze
İşlemci ve ekran kartı daha iyi olabilirmis ,ramlar ve anakart iyi ama hayırlı olsun.
haklısın kardeşim param buna yetebildi ancak diğer sistem kötüydü bunu tercih ettimİşlemci ve ekran kartı daha iyi olabilirmis ,ramlar ve anakart iyi ama hayırlı olsun.
Forumdaki arkadaşlardan öneri aldın mı acaba ,daha iyileri yoksada sorun yok ileride yükseltirsin.haklısın kardeşim param buna yetebildi ancak diğer sistem kötüydü bunu tercih ettim
evet herkesden görüşünü aldım sıkıntı yok dediler fp olarak da ekeldilerForumdaki arkadaşlardan öneri aldın mı acaba ,daha iyileri yoksada sorun yok ileride yükseltirsin.
Hayırlı olsun o zaman güle güle kullanevet herkesden görüşünü aldım sıkıntı yok dediler fp olarak da ekeldiler
5 yıl götürse benim açımdan sıkıntı yok hocam bide ben wife bağlanabiliyormuyumForumdaki arkadaşlardan öneri aldın mı acaba ,daha iyileri yoksada sorun yok ileride yükseltirsin.
uslubunuz ve nezaketiniz için teşekkürlerHayırlı olsun o zaman güle güle kullan
Anakart in linkini atabilirseniz bakabilirim5 yıl götürse benim açımdan sıkıntı yok hocam bide ben wife bağlanabiliyormuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
uslubunuz ve nezaketiniz için teşekkürler
Anakart in linkini atabilirseniz bakabilirim
çok teşekkür ederimGüzel günlerde kullan h.o
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart hocam diye aratabilirsiniz ve yoksa hangi ataptörü almam gerkiyor hiç fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşekkür ederim
evet hocamTam olarak bumu modeli hocamMSI B550M PRO-VDH Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B550M PRO-VDH Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Wifi desteği yokmuş, adaptör için tam olarak uyumlu olurmu bilmiyorum ama;evet hocam