Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar laptop her geçen hafta ısınıyor

TALHA MURAT

80+ Silver
Laptoba 1-2 ay önce termal macun alıp sürmüştüm çok faydasını gördüm ama şimdi ise git gide ısınıyor 96 dereceyi tam yükte geçmiyor valorantta min %77 kullanıyor game mode da kullanıyorum nedensen min 88-93 arası oluyor sıcaklık tam fanlarda iken altında soğutucu var ama açmıyorum o da ısıtıyor. Sizce macunu tekrarmı sürmeliyim? Gpu 70 i geçmiyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Macunu fazla mı sürdünüz?

DeH$et

80+ Silver
Laptoba 1-2 ay önce termal macun alıp sürmüştüm çok faydasını gördüm ama şimdi ise git gide ısınıyor 96 dereceyi tam yükte geçmiyor valorantta min %77 kullanıyor game mode da kullanıyorum nedensen min 88-93 arası oluyor sıcaklık tam fanlarda iken altında soğutucu var ama açmıyorum o da ısıtıyor. Sizce macunu tekrarmı sürmeliyim? Gpu 70 i geçmiyor.
G770 mi hocam

TALHA MURAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen %95 falan oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet önceden böyle bir problem yok diğer oyunlarda daha az ısı.

Mesela max 93 derece gördüm yükte iken ozamanda kenarında ısı vardı sıcak olurdu mesela şuan az acaba sensör mü bozuldu ?

@Psyduck Önerdiğin macun iyi değilmiydi?
İyi diye biliyorum ama sorun çıkarıyor.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bazen %95 falan oluyor.

Evet önceden böyle bir problem yok diğer oyunlarda daha az ısı.

Mesela max 93 derece gördüm yükte iken ozamanda kenarında ısı vardı sıcak olurdu mesela şuan az acaba sensör mü bozuldu ?

@Psyduck Önerdiğin macun iyi değilmiydi?
İyi diye biliyorum ama sorun çıkarıyor.
Arctic mx4 almıştın yanlış hatırlamıyorsam. Şu an piyasada bu paraya alınacak en kaliteli, en performanslı macundur. Fazla sürüldüyse ondan ısınıyor da olabilir.

TALHA MURAT

80+ Silver
Arctic mx4 almıştın yanlış hatırlamıyorsam. Şu an piyasada bu paraya alınacak en kaliteli, en performanslı macundur. Fazla sürüldüyse ondan ısınıyor da olabilir.
Hayır zalman aldım.

Buda video : arkada 2 opera gx açık ayırca cpu/gpu kullanımı oyunun harcadığı veri daha yeni farkettim sistemde başka harcayan şeylerin kullanımını göstermiyor

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hayır zalman aldım.

Buda video : arkada 2 opera gx açık ayırca cpu/gpu kullanımı oyunun harcadığı veri daha yeni farkettim sistemde başka harcayan şeylerin kullanımını göstermiyor
O da arctic ile aynı performansa sahip. Dediğim gibi fazla sürüldüyse ısı iletkenliği azalıyor. Tam kararında sürmek gereklli.

TALHA MURAT

80+ Silver
O da arctic ile aynı performansa sahip. Dediğim gibi fazla sürüldüyse ısı iletkenliği azalıyor. Tam kararında sürmek gereklli.
Konuya baksana.

Top Bottom