Neler Yeni

Arkadaşlar Laptopda Sorun Yaşıyorum Lütfen Yardım Edin

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Kardeşim sen öncelikle biostan security kısmına gir aşağılara in orada security boot control olması gerekiyor onu disabled yap sonra f10 yap kaydet. Sonra yeniden biosa gir, boot kısmına gel launch CSM yazar ona gelip enabled yap sonra yine f10 yap kaydet PC yeniden açılsın. Sorunun çözülmüş olması gerekir.
Boot ekranında Launc CSM yok bro

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Boot ekranında Launc CSM yok bro
O zaman o laptopun işlemcisi CoffeeLake büyük ihtimal o yüzden onlarda boot menüsü olmuyor. Direkt windows 10 üzerinden işşetim görüyorlar. O zaman windows arıza görmüş olabilir. Veya windowsun kurulu olduğu depolama biriminde bir arıza vardır.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
O zaman o laptopun işlemcisi CoffeeLake büyük ihtimal o yüzden onlarda boot menüsü olmuyor. Direkt windows 10 üzerinden işşetim görüyorlar. O zaman windows arıza görmüş olabilir. Veya windowsun kurulu olduğu depolama biriminde bir arıza vardır.
Windowsu usbye kurdum fakat o ekrana bile geçmiyor açılırken güç kapanıyor birden lütfen yardım edin

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Windowsu usbye kurdum fakat o ekrana bile geçmiyor açılırken güç kapanıyor birden lütfen yardım edin
Hocam boot menüde bir sıkıntı var bence. Boot kısmında hangi depolama birimini gösteriyor veya bios menüsünde bir depolama birimini gösteriyor mu? Mesela benim windows ssd ye kurulu boot menüde 1. seçenek 240 gb ssdyi gösteriyor. Sonra hdd gösteriyor 1tb sende nasıl?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Hocam boot menüde bir sıkıntı var bence. Boot kısmında hangi depolama birimini gösteriyor veya bios menüsünde bir depolama birimini gösteriyor mu? Mesela benim windows ssd ye kurulu boot menüde 1. seçenek 240 gb ssdyi gösteriyor. Sonra HDD gösteriyor 1tb sende nasıl?
Sanırım benım harddıskle alakalı cunku harddıskı cıkarttım kapanmadı harddısk yok uyarısı verdı harddısk kısa devre yapıyor olabılır sanırım. Nasıl anlıycam acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,839
Üyeler
168,356
Son üye
furkeyn
Top Bottom