Neler Yeni

Arkadaşlar merhaba dün bu sistemi sipariş verdim

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ERKAN

9070xt özelleştirmesiyle aldım. Bu ram kötü biliyorum ancak ilerleyen zamanda değiştireceğim. Bu işlemci ve ram ile sistemden soğur muyum? 6 ay idare edebilir miyim böyle? Çok hard oyunlar oynamıyorum 2k çözünürlükte fifa25 valo LoL tarzı oyunlar oynuyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yunus Emre Uzun

9070xt özelleştirmesiyle aldım. Bu ram kötü biliyorum ancak ilerleyen zamanda değiştireceğim. Bu işlemci ve ram ile sistemden soğur muyum? 6 ay idare edebilir miyim böyle? Çok hard oyunlar oynamıyorum 2k çözünürlükte fifa25 valo LoL tarzı oyunlar oynuyorum
hocam 2k çözünürlükte nasıl tepki verir sistem bilmem ama 1080de oyun oynatmayacağı kesin ramler de maşallah klasik vatan koyduğu ramlere bakın hani sizi idare edecektir fakat ram ve işlemci yükseltmesi ileriki zamanlarda iyi olacaktır bu işlemci stok fanda bile yanıyor hocam tavsiyem güzel bir kule fan almanız phantom sprit tercih edebilirsiniz ileride 9700x gibi bir işlemci takarsanız bile rahat soğutur

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ERKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dertsiz şekilde 6 - 7 ay götürse yükseltme yaparım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
hocam 2k çözünürlükte nasıl tepki verir sistem bilmem ama 1080de oyun oynatmayacağı kesin ramler de maşallah klasik vatan koyduğu ramlere bakın hani sizi idare edecektir fakat ram ve işlemci yükseltmesi ileriki zamanlarda iyi olacaktır bu işlemci stok fanda bile yanıyor hocam tavsiyem güzel bir kule fan almanız phantom sprit tercih edebilirsiniz ileride 9700x gibi bir işlemci takarsanız bile rahat soğutur
İşlemci stok fanla yanıyor söylevinizin kaynağı nedir ?

Ram gerçekten berbat fakat şu an bu sistemin 2k da sana oynatmayacağı oyun yok hocam.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yunus Emre Uzun

Ram gerçekten berbat fakat şu an bu sistemin 2k da sana oynatmayacağı oyun yok hocam.
kaynağı benim hocam arkadaşlarım vatandan 7500f 4060 sistemi aldı geçen yaz arkadaşım geldi ilk cs2 yükledi 90 derece çalıştı işlemci stok fan ile daha geçen ay başka siteden arkadaşım yine 7500f li bir sistem aldı ve dark x123duo soğutucusunu aldı maksimum oyularda 65 derece görüyor işlemcisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu videoyu izleyebilirsiniz

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ERKAN
İşlemciye stok fan yetersiz o konuda hem fikiriz. İşlemciye overclock yapabilir miyim peki? Darboğazı azaltır mı overclockla

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yunus Emre Uzun
İşlemciye stok fan yetersiz o konuda hem fikiriz. İşlemciye overclock yapabilir miyim peki? Darboğazı azaltır mı overclockla
hocam pek sanmıyorum ya ufak miktarda azaltır ama çözüm olmaz gibi birde stok fanla oc kesin yapmayın zaten stok hali ile 90 derece çalışıyor

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Görkem
2k da darboğaz yaşamazsın bu işlemci ile
ayrıca stok fan normal kullanımda yetmiyorken
stok fanla oc yapmak
bir de adı b650 de olsa a620 den bozma b650 güzeli o anakartla hiç önermem overclock u

kasanın arka egzoz fanı olmaması da fiyasko

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ERKAN
2k da darboğaz yaşamazsın bu işlemci ile
ayrıca stok fan normal kullanımda yetmiyorken
stok fanla oc yapmak
bir de adı b650 de olsa a620 den bozma b650 güzeli o anakartla hiç önermem overclock u

kasanın arka egzoz fanı olmaması da fiyasko
Hocam sisteme thermalright phantom spirit soğutucu takacağım arkaya egzos fan da takacağım kasa gelir gelmez eğer gerçekten işlemci darboğaz yaşatmaz ise cok sevinirim en erken zamanda ram 6000mhz cl30 ram takacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,893
Üyeler
170,276
Son üye
SADECE ENDER
Top Bottom