video kalitesi ile de alakalı oluıyor hocam bitrate dusukse pixel yapıyor aynı sorun bendede var bi kaliteli 4k videoda deneMonitör 256f siyah olunca arka plan hep pikseller gozukuyo görsel bırakıcam birazdan
hocam daredevil izliyom zaten siyah temalı hep pikseller var
valla bilemedim hocam cok bi bilgim yok kusura bakmasadece gecislerde siyah ekran oluyo ya orda sorun var
yok hocam burda bendeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belli oluyo mu pikseller acaba
Telefon ile daha yakından çeker misiniz? Karanlık sahnelerin dediğiniz gibi pikselleşmesi IPS monitörler normal olabilir, VA'da daha az olur, OLED'de hiç olmaz piksellik.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belli oluyo mu pikseller acaba
Telefon ile daha yakından çeker misiniz? Karanlık sahnelerin dediğiniz gibi pikselleşmesi IPS monitörler normal olabilir, VA'da daha az olur, OLED'de hiç olmaz piksellik.
eski monitörümde benim de vardı yazılımsal bişe diye düşünmüstümyardım eder misiniz
gönderdikleri hdmi takılı bende baska var onu mu deniyim yoksa dp kablo mu alsameski monitörümde benim de vardı yazılımsal bişe diye düşünmüstüm
ardından hem format atıp hem monitör deiştim o yuzden niye oldugunu cozememiş oldum
sana tavsiyem bi kablo degistirmeyi dene