Neler Yeni

Arkadaşlar öneri lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan güneş
Max 13 k bütçe var bi laptop arıyorum oyunda oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Monster'a karşı ön yargın yoksa;
Monster istemezsen;

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster'a karşı ön yargın yoksa;
Monster istemezsen;
Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum
Ben Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.
(Sadece Söylemek İstedim)

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Yok olmuyor ısınmıyorda Monster Isınma sorunu en az olan laptop galiba fanları çok güçlü

Avolay

80+ Gold
Isınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.
(Sadece Söylemek İstedim)
Teşekkür ederim sanırım monster alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim sanırım alacağım ssdyide öyle planlıyorum .d

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,041
Üyeler
169,812
Son üye
Berat125