Arkadaşlar öneri lazım

Reaksiyon skoru
1
Max 13 k bütçe var bi laptop arıyorum oyunda oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim

Monster'a karşı ön yargın yoksa;
Monster istemezsen;

Monster'a karşı ön yargın yoksa;
Monster istemezsen;
Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum

Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum
Ben Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.
(Sadece Söylemek İstedim)

Yok olmuyor ısınmıyorda Monster Isınma sorunu en az olan laptop galiba fanları çok güçlü

Isınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsiniz :)

Ben Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.
(Sadece Söylemek İstedim)
Teşekkür ederim sanırım monster alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim sanırım alacağım ssdyide öyle planlıyorum .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,420
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri