Bebepuskeviti
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Max 13 k bütçe var bi laptop arıyorum oyunda oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorumMonster'a karşı ön yargın yoksa;
Monster istemezsen;![]()
Monster Tulpar T7 V20.3 Notebook
Monster Tulpar T7 V20.3 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 (NH.Q7QEY.002) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.Teşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum
Yok olmuyor ısınmıyorda Monster Isınma sorunu en az olan laptop galiba fanları çok güçlüTeşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum
@EnverPashaMax 13 k bütçe var bi laptop arıyorum oyunda oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Isınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsinizTeşekkürler bende monster düşünüyorum ancak ısıtma sorunları (nasıl çözebilirim alırsam ) ve ölü pixel ışık sızması çok oluyo sanırım garentiyle uğraşmak istemiyorum
Teşekkür ederim sanırım monster alacağımBen Hiç Monster Laptop Kullanmadım Ama 3-4 Ay Önce Monster Laptopları Baya Bi Araştirdim Bazı Kişiler İyi Olduğunu Bazı Kişilerin 1 Yıl Gibi Uzun Kullanimdan Sonra Malzeme De Bazı Sorunlar Yaşadığını Söylediği Gördüm.
(Sadece Söylemek İstedim)
Çok teşekkür ederim sanırım alacağım ssdyide öyle planlıyorum .dIsınma sorunu olmayan tek laptop sanırım bu fiyatta olup da 3060 olan , ölü piksel çıkması vs. Düşük ihtimal ama çıkarsa da kolay iade alırlar o konuda çok iyiler Kesinlikle T7 20.3 alın , SSDyi 1 TB yükseltebilirsiniz![]()
Hayırlı olsunTeşekkür ederim sanırım monster alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim sanırım alacağım ssdyide öyle planlıyorum .d
Hayırlı OlsunTeşekkür ederim sanırım monster alacağım