Bas torrentimerhabalar pc vAR ama oyun yok fazladan steam ya da epic hesabı olan var mı ya da böyle ucuza hesap paylaşan varmı bildiğiniz bi sitefalan
ah be agabende de oyun var düzgün pc yok 10 yıllık leptop var
torrent ile online oynanmıyo kanka dy 2 crakli indirdim online crak attım arkadaşım havada yürümeye başladı bende dy 2 almak zorunda kaldımBas torrenti
ah be aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
torrent ile online oynanmıyo kanka dy 2 crakli indirdim online crak attım arkadaşım havada yürümeye başladı bende dy 2 almak zorunda kaldım
game pass al ve epic her hafta beleş oyun veriyor onu takip et 15 aralık - 5 ocak arasıda hergün beleş olacak bide amazon prime game takip et arada güzel oyun veriyor ayda 8 tl, amazondan nfs heati battlefield 4 1 5, dead space 2, madden nfl 22, control, grid legends, mass effects legendary edition, nfs hot pursuit remastered, star wars jedi: fallen order, star wars squadrons falan verdimerhabalar pc vAR ama oyun yok fazladan steam ya da epic hesabı olan var mı ya da böyle ucuza hesap paylaşan varmı bildiğiniz bi sitefalan
snowrunner rdr2 bf1 forza4 gta5 the crew the crew2 dysmantle eurotruck profilimde steam hesabımın linki var gir bak var dahahangi oyunlar var ki
Oyunun yokken dying light 2 denen oyuna o parayi verdiysen ne diyeyim sanaah be aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
torrent ile online oynanmıyo kanka dy 2 crakli indirdim online crak attım arkadaşım havada yürümeye başladı bende dy 2 almak zorunda kaldım
25 TL'ye ıstedıgın 3 oyun var cogu sıtede al baba kullan offlıne cogu ıyı oyun zatenmerhabalar pc vAR ama oyun yok fazladan steam ya da epic hesabı olan var mı ya da böyle ucuza hesap paylaşan varmı bildiğiniz bi sitefalan
gamepasste nasıl fifa 23 var laXbox Game pass üyelik al aylık 30 TL
Battlefield serisi, Fifa 2023 gibi bir çok oyun var