Bende kendim toplamıştım ama bu power switchtir bilmemnedir çok zor oldu onları bulmam dediğiniz gibi hocam hiçbir Türk kanal bu kadar ayrıntılı anlatmıyor neyse artık PC'yi temizlediğimde bunu kullanırım özellikle kablo kısmında
Şunu izleyerek yaptım. Türk kanalları bu kadar ayrıntılı değil
Power switch dediğiniz şey kasanın ön panelinden gelen Power SW+ Power SW- kabloları ise şu çok ince olan onlar basit be. Zaten anakartın üstünde diagramı var diagramdan eşleştirerek takıyorsunuz video izlemeye gerek yokBende kendim toplamıştım ama bu power switchtir bilmemnedir çok zor oldu onları bulmam dediğiniz gibi hocam hiçbir Türk kanal bu kadar ayrıntılı anlatmıyor neyse artık PC'yi temizlediğimde bunu kullanırım özellikle kablo kısmında
Valla yazıyor ama eller az tombik dönmüyor hocamPower switch dediğiniz şey kasanın ön panelinden gelen Power SW+ Power SW- kabloları ise şu çok ince olan onlar basit be. Zaten anakartın üstünde diahramı var diagramdan eşleştirerek takıyorsunuz video izlemeye gerek yok
Tombikse olabilirValla yazıyor ama eller az tombik dönmüyor hocam![]()
Valla kardeşim vücut var ama şu elleri bi eritemedik genetik herhaldeTombikse olabilir
Benim 15 yaşındaki minicik ellerime çok zor olmadı![]()