ARKADAŞLAR PSİKOLOJİM BOZULDU

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar ben normalde günlük hayatta 3x hızlı konuşan bir insanım arkadaşlarım benim gibi hızlı konuşmayı denemeye çalışıyor hiç yapamıyorlar benim hayalim rapçi olmak kayıt almıyorken çok hızlı durmaksızın rap söyleyebiliyorum ama kayıt almaya gelince kendimi kasıyorum bişeler oluyor söyleyemiyorum kafayı yiyorum 100 kayıt alıyorum yinede olmuyor ama aklımda kayıt almak olmayında su gibi söyleyebiliyorum bunu nasıl çözeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not : hayalim rapçi olmak yaş 15

mesela içimden ben bunu yapamam dediğimiz hızlı sözü yapamam dediğim zaman yapamıyorum ama aynı sözü yarın yaparım diyince herkesten iyi yapıyorum

kayıt aldığında direkt yayınlamış olmayacaksın kendinden çekinme rahat ol kafanı boşalt aksın gitsin zaten normalde iyi konuşabiliyorsan bu aşamayı atlattıktan sonra rahatlarsın tamamen kafanda bitiyor olay zamanla daha da iyi olursun başarılar

kayıt aldığında direkt yayınlamış olmayacaksın kendinden çekinme rahat ol kafanı boşalt aksın gitsin zaten normalde iyi konuşabiliyorsan bu aşamayı atlattıktan sonra rahatlarsın tamamen kafanda bitiyor olay zamanla daha da iyi olursun başarılar
kanka ben o kadar hızlı konuşuyorumki normalde arada takılıyorum kekeliyorum zaten konuşma terapistine gidiyorum bu takılmaları çözmek için ama bunun şarkıyla alakası yok çok kekemeler bile şarkı söylerken takılmaz

kanka öyle olunca işte yeteneğim yokmuş gibi hissediyorum kendimi çok üzüyorum ama yeteneğim olmasına rağmen söyleyemem aşırı çok pis sinirlendiriyor

kanka bide cezanın çok hızlı şarkısını az önce ondan hızlı bi şekilde okudum 5-6 kere üst üstte

kanka bide cezanın çok hızlı şarkısını az önce ondan hızlı bi şekilde okudum 5-6 kere üst üstte
sanırım kendi sözlerimde hem heyecanlanıyorum hem flow kötü diye de olabilir ama flow iyi olanlarda bile heyecanlanmaktan ve kasılmaktan söylemediğimde oluyor

Yanına bir kayıt cihazı al, gün boyu kendini kaydet. Belli bir süre kayıtta olduğunu unutup normal bir şekile söyleyebilirsin. Kendi sesini dinledikten ve beğendikten sonra da normale dönersinn.

Kendine güven ve yap. Birinin karşısında şarkı söylüyorsan örneğin bir toplumda, gözlerini kapatmayı deneyebilirsin. Yalnız gibi hisset için rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,658
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri