S25 vs İphone 17, Aradaki farka değer mi?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,707
13T Pro kullanıyorum, normalde memnunum fakat kaçak telefon mevzusundan sıkıldım artık. Orijinal ve Amiral gemi bir telefon almak istiyorum. En mantıklısı S25 gibi duruyor 50 bine fakat aradaki farkı verip 17 almak mantıklı mı? Bu arada hep Android savunmuşumdur Apple'ı gereksiz pahalı bulurum fakat yeter ne iPhone'muş deyip en azından artık deneyeyim diyorum.
iPhone 16e de var 40 bine fakat 60hz benim için çok sıkıntı.

Kanka s25 al paran cebinde kalsın s24 kullanıyorum eski iphone kullanıcısıyım varsa sorun s24 ile sorabilirsin. Hatta bence işlemci farkı çok önemli değilse s24 al aynı telefon sayılırlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gürgençlerde outlet sorun değilse bakabilirsin, indirim var sitesinde.

Bende ara değişiklik yaptım yapamadım Android geçtim.

Kanka s25 al paran cebinde kalsın s24 kullanıyorum eski iphone kullanıcısıyım varsa sorun s24 ile sorabilirsin. Hatta bence işlemci farkı çok önemli değilse s24 al aynı telefon sayılırlar.

Gürgençlerde outlet sorun değilse bakabilirsin, indirim var sitesinde.
İşlemci her açıdan yetecektir zaten o konuda problem yok. Sadece almışken daha ucuza da kaçmaya gerek yok en azından güncel olsun diye S25 diyorum.

13T Pro kullanıyorum, normalde memnunum fakat kaçak telefon mevzusundan sıkıldım artık. Orijinal ve Amiral gemi bir telefon almak istiyorum. En mantıklısı S25 gibi duruyor 50 bine fakat aradaki farkı verip 17 almak mantıklı mı? Bu arada hep Android savunmuşumdur Apple'ı gereksiz pahalı bulurum fakat yeter ne iPhone'muş deyip en azından artık deneyeyim diyorum.
İlk çıktığından beri İphone 8 Plus kullanıyorum. Bundan öncede note 5 ve S4 kullandım. Note 5 amiral gemisi S4’te aynı şekilde amiral gemisiydi ama 8 Plus’a geçtikten sonra dünya varmış dedirtti açıkçası şimdi tabikide üzerinden seneler geçti teknoloji değişti Android telefonlarda çağ atladı diyebiliriz ama benim fikrimi soracak olursan bence İphone 17 dene pişman olmayacaksın.

İlk çıktığından beri İphone 8 Plus kullanıyorum. Bundan öncede note 5 ve S4 kullandım. Note 5 amiral gemisi S4’te aynı şekilde amiral gemisiydi ama 8 Plus’a geçtikten sonra dünya varmış dedirtti açıkçası şimdi tabikide üzerinden seneler geçti teknoloji değişti Android telefonlarda çağ atladı diyebiliriz ama benim fikrimi soracak olursan bence İphone 17 dene pişman olmayacaksın.
Pişman edeceğini sanmam zaten de benim sorum asıl olarak aradaki farka değip değmeyeceği.

İşlemci her açıdan yetecektir zaten o konuda problem yok. Sadece almışken daha ucuza da kaçmaya gerek yok en azından güncel olsun diye S25 diyorum.
Valla s24 ile s25 hemen hemen aynı telefon. Tabikide s25 daha iyi işlemcisi için alınır. 16 liralık bi fiyat farkını haketmiyor ama. S24 ile s25 kullanan tecrübesi hemen hemen aynı olacaktır ben s24 kullanan biri olarak çok memnunum.

He bir de şunu da hesap etmek lazım. iPhone 17 fiyatına S25 Ultra geliyor.

Pişman edeceğini sanmam zaten de benim sorum asıl olarak aradaki farka değip değmeyeceği.
İphone 17 pişman etmezde, parası eder. F/P dengesi 0. :) Bide her kablosuz kulaklığı falan kullanamıyorsun apple'da yazılımı olmuyor anc açamıyorsun falan. Android'de böyle sorunlar yok. Ben ondan android geçmiştim. Zaten güvenli dedikleri telefonu israilde çay içerken açıyorlar.

He bir de şunu da hesap etmek lazım. iPhone 17 fiyatına S25 Ultra geliyor.
Kanka bence ultra dönersen daha memnun olabilirsin.

Kanka bence ultra dönersen daha memnun olabilirsin.
S25 Ultra fazlasıyla cezbediyor açıkçası. Bakınca aradaki farka değer dediğim tek telefon bu sanırım. Başka markalar da var ama yanaşmıyorum şu anlık. iPhone veya Samsung tercihim.

Senelerdir Iphone kullanan, 7 Plus 5.5 sene, 11'i 5 sene ve 15 Pro'ya geçmiş biri olarak, 7 plus ve 11'in domine ettiği piyasayo 15 Pro artık edemiyor çünkü teknoloji çağ atlamış seviyede ama gene de "IOS" işletim sistemi hala çok önde olan bir sistem. Android kullanmışsın ve apple geçmek tamamen tercih meselesi ve gerçekten pişman olmazsın ama aradaki 25K'ya değecek bir şey var mı diye sorarsan asla yok. 25K'yı sadece IOS işletim sistemine vereceksin, finansal sıkıntı çekmeyen biriysen herkesin IOS'u deneyimlemesi gerektiğini düşünüyorum ama aradaki 25K'ya hayatında gerçekten seni mutlu edecek ekstra şeyler için harcayabileceksen 25K'ya değmez.

S25 Ultra fazlasıyla cezbediyor açıkçası. Bakınca aradaki farka değer dediğim tek telefon bu sanırım. Başka markalar da var ama yanaşmıyorum şu anlık. iPhone veya Samsung tercihim.
Kanka bence iphone ve samsung'tan şaşmaman çok doğru bi tercih. S24 kullanan biri olarak telefonunu göm desen diyebileceğim 2 şey var uzun vadede s24 boyutu küçük gelmeye başladı bana plus yönelmeyi düşünüyorum. Bataryada samsung s serisi ile iphone benzerler samsung biraz daha iyi tabi.

Normal bir telefon kullanıcısıysan değmez. Ben İphone’nun stabilitesine ve uzun ömürlü olmasından dolayı olumlu bakıyorum o konuda hayatta üzmez ama Android kadar da sana hareket alanı sağlamaz. Tam bir normal bir telefon kullanıcısına hitap ediyor açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,173
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri