geçmiş olcakKnk Samsun'da inmem lazım rizede inerse nolcak
Daha iyi bro tanıştıktan sonra diceksin işte rizeye yeni geldim gezmek için ama kalıcak yer ayarlayamadım bu akşamlık seninle kalabilirmiyim falan filan ilerlersin ordan. Bu arada samsunun neresi bafra mı?Knk Samsun'da inmem lazım rizede inerse nolcak
Gero dönüşte bir. 450 tl daha kaçacak tutmazsa daha da kaçacak cjdjdjgeçmiş olcak
Haram brooo harammDaha iyi bro tanıştıktan sonra diceksin işte rizeye yeni geldim gezmek için ama kalıcak yer ayarlayamadım bu akşamlık seninle kalabilirmiyim falan filan ilerlersin ordan. Bu arada samsunun neresi bafra mı?
Kavak knk ya MalesefDaha iyi bro tanıştıktan sonra diceksin işte rizeye yeni geldim gezmek için ama kalıcak yer ayarlayamadım bu akşamlık seninle kalabilirmiyim falan filan ilerlersin ordan. Bu arada samsunun neresi bafra mı?
Hocam zina yap demiyorum ki direkt yanlış anlıyorsunuz Sadece kalıcaksın numarasını falanda alırsın o sıradaGero dönüşte bir. 450 TL daha kaçacak tutmazsa daha da kaçacak cjdjdj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haram brooo haramm
Rizeyliyse sorun kanka uyurken sırtına soğuk bir 14'lü değerse anlarsın (!)Hocam zina yap demiyorum ki direkt yanlış anlıyorsunuz Sadece kalıcaksın numarasını falanda alırsın o sırada
Rizenin çayı diyim sen anla hocamRizeyliyse sorun kanka uyurken sırtına soğuk bir 14'lü değerse anlarsın (!)
Ooo tam yaşları bu yaşta başlayın benim yaşta ciddiyete adım atın size tavsiye20 ye giriyorum Ağustos 15 inde
Cesaret gerekiyor biraz sizi bir yerden tanıyor olabilir miyim diye gir konuyaYok abi yemiyor durduk otogarda gidemiyorum ayaklar izin vermiyor
Gidersin ya bişey yok ne var onda çevremde gidilecek kız olsa ben giderdimGidebilsem yanına konuyu kökten halletcem maksat gidebilmek
İnsanlar varya çekiniyorumGidersin ya bişey yok ne var onda çevremde gidilecek kız olsa ben giderdim
Normalde zaten cekinirim gerilim 10Gidersin ya bişey yok ne var onda çevremde gidilecek kız olsa ben giderdim