Arkadaşlar Sırf Görsellik Olsun Diye CPU Fan'ı Alıcam Ama?? PERFORMANS FARKI ÖNEMLİ DEĞİL!

Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar Ben r3 3100 Kullanıyorum ve Stok Fandan Pek Memnun Değilim Çok Ses Çıkarıyor ve Simsiyah Kapkara bir şey Kasanın İçinde Bulunduğu Kısım Kapkapara boş gibi duruyor Bu sebeple

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fa...cId=khdl3vpo-eptf6i1bdwz-S.W_HOME_HYS-0ts1ces

Şunu Almayı Düşünüyorum Soğutma Olarak negatif yanı var ise belirtir iseniz memnun kalırım ayriyetten benim işlmeciye uyup uymadığını bilmiyorum bunuda yazı verin size zahmet .d

ve Aerocool Markasını Daha önce Çok Duydum İş Görür Bir Markamıdır SİZCE!

Ayriyetten Kullanan Var İse Çok Ses Yapıyormu Fan?

pek iyi sogutucu degil gibi

Hocam stok fan bu alacağın fandan daha iyidir. Ayrıca görseli hiç iyi değil hatta iğrenç 2 tane led döşemişler 100Tl ye satıyorlar. :D

pek iyi sogutucu degil gibi
"gibi" kabul etmiyoruz lütfen .ddd Nedne Böyle Düşündün Reis?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam stok fan bu alacağın fandan daha iyidir. Ayrıca görseli hiç iyi değil hatta iğrenç 2 tane LED döşemişler 100Tl ye satıyorlar. :D
Reis ARGB Ama Adreslenilebilir

Hocam stok fan bu alacağın fandan daha iyidir. Ayrıca görseli hiç iyi değil hatta iğrenç 2 tane LED döşemişler 100Tl ye satıyorlar. :D
ışıklı mışıqlı mavi qırmızı haniği .d

Evet iş görür güzel marka fakat bu fan stok fandan pek fazla performans farkı olmaz. Size tavsiyem Snowman X6 almanız. Hem daha performanslı hem de ışıklı bir soğutucu olur. Işıkları kötü ama hiç olmamasından iyidir.

"gibi" kabul etmiyoruz lütfen .ddd Nedne Böyle Düşündün Reis?

Reis ARGB Ama Adreslenilebilir
bunu alcagima wraith prism alırım daha gucludur. pek gozume sinmedi ve kotu gorunuş icin aliyosan sogutcaginida duşunmuyorum

bunu alcagima wraith prism alırım daha gucludur. pek gozume sinmedi ve kotu gorunuş icin aliyosan sogutcaginida duşunmuyorum
oda 100₺ olsa alırdım performans farkı benim için dert değil 4-5 derece daha fazla soğutuyor alıcağım fan ama umrumda değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,148
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri