Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Yıllardır Gezginler Kullanıyoruz.Ama Virüs Var Mı Yok Mu Emin Değilim.Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?
Hepsinde olmasa da bazıların da var. Eskiden bana oradan virüs bulaşmıştı.Arkadaşlar Yıllardır Gezginler Kullanıyoruz.Ama Virüs Var Mı Yok Mu Emin Değilim.Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?
MediaGET adamdır. <32012 Yılında bilgisayarıma 3. virüsümü oradan bulaştırmıştım. MedigaGET <3
MediaGET adamın hasıdır onsuz bilgisayarlarımız bir hiçti o zamanlar. Şimdi yaşlandı yerini böyle vasıfsız virüslere bıraktı.MediaGET adamdır. <3
LinkFLY ÇÖPTÜR
İstisnasız bir ara her indirdiğimiz şeyin yanına promosyon gibi iniyorduMediaGET adamın hasıdır onsuz bilgisayarlarımız bir hiçti o zamanlar. Şimdi yaşlandı yerini böyle vasıfsız virüslere bıraktı.
Öyle öyle hiç zahmeti yoktu. Zaten ne indirirsek yanında kurulu geliyordu.İstisnasız bir ara her indirdiğimiz şeyin yanına promosyon gibi iniyordu
bende symantec antivirüs vardı elinde olsa windowsda virüs bulcak bi sefer steamın bilinmedik bi oyununda virüs buldu hatta. her şeyde virüs buluyodu ancak gezginlerden winrar indiriyorum senelerdir bişi olmamdı. bir de cheat engine indiriyiorumArkadaşlar Yıllardır Gezginler Kullanıyoruz.Ama Virüs Var Mı Yok Mu Emin Değilim.Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?