Arkadaşlar Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,109
Arkadaşlar Yıllardır Gezginler Kullanıyoruz.Ama Virüs Var Mı Yok Mu Emin Değilim.Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?

Sanmıyorum yıllardır programları ordan indiriyorum bir sorun çıkmadı hala.

gezginler korsan uygulama paylaşmıyor virüs yoktur

2012 Yılında bilgisayarıma 3. virüsümü oradan bulaştırmıştım. MedigaGET <3

2012 Yılında bilgisayarıma 3. virüsümü oradan bulaştırmıştım. MedigaGET <3
MediaGET adamdır. <3
LinkFLY ÇÖPTÜR 🤬 (Adı öyle değildi sanırım ama bunun gibi birşeydi ve 3 saat beklioduk girebilmek için🤬)

MediaGET adamdır. <3
LinkFLY ÇÖPTÜR 🤬🤬
MediaGET adamın hasıdır onsuz bilgisayarlarımız bir hiçti o zamanlar. Şimdi yaşlandı yerini böyle vasıfsız virüslere bıraktı.

MediaGET adamın hasıdır onsuz bilgisayarlarımız bir hiçti o zamanlar. Şimdi yaşlandı yerini böyle vasıfsız virüslere bıraktı.
İstisnasız bir ara her indirdiğimiz şeyin yanına promosyon gibi iniyordu :LOL:

Gezginler isteyerek olmasa da virüs içeren şeyleri, kaçak uygulamaları ve bu tarz birçok şeyi içeriyor. Ancak şu sıralar virüslü bir şey görmedim içinde. Yine de indirmeleri orijinal sitelerden yapın, Gezginler gibi boşa bir aracı koymayın.

Her şeyde olmasada çoğu şeyde var bence.

b
Arkadaşlar Yıllardır Gezginler Kullanıyoruz.Ama Virüs Var Mı Yok Mu Emin Değilim.Sizce Gezginlerde Virüs Var Mı ?
bende symantec antivirüs vardı elinde olsa windowsda virüs bulcak bi sefer steamın bilinmedik bi oyununda virüs buldu hatta. her şeyde virüs buluyodu ancak gezginlerden winrar indiriyorum senelerdir bişi olmamdı. bir de cheat engine indiriyiorum

mediaGET reiz beeee

Geri