Neler Yeni

Arkadaşlar sizce hangi monitörü tercih etmeliyim ?

Em1rh4an

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emirhan Orhan
Arkadaşlar merhabalar ben 3 4 tane online oyun oynuyorum onun dışında genellikle küçük çaplı oyunlar oynuyorum sizce monster aryond mu alayım stoklara gelince yoksa 24g2u mu alayım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali
Arkadaşlar merhabalar ben 3 4 tane online oyun oynuyorum onun dışında genellikle küçük çaplı oyunlar oynuyorum sizce monster aryond mu alayım stoklara gelince yoksa 24g2u mu alayım ?
Uzun zamandır monitör bakıyorum ben tercihimi 24g2u dan yana kullanıcam daha once kullanmadım ama 27 inç de 2 k altı önerilmiyor aryond un stokta olduğunu da şuana kadar hiç görmedim

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Bence 24g2u çünkü aryond da bazı yerler akıcılığını falan yitirdi diyenler var araştır bence

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Uzun zamandır monitör bakıyorum ben tercihimi 24g2u dan yana kullanıcam daha once kullanmadım ama 27 inç de 2 k altı önerilmiyor aryond un stokta olduğunu da şuana kadar hiç görmedim
Eğer yakından bakmazsan 27" de 1080p sıkıntı olmaz

Top Bottom