Neler Yeni

Arkadaşlar Sonunda Aldım

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Arkadaşlar sonunda bir sisteme sahip oldum. İtopya mağazasına giderek aldım. Çarşamba teslim alacağım inşallah sıkıntısız sorunsuz. Başta Abdullah Abi olmak üzere tüm foruma teşekkürler ederim. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Bundan sonra da forumda elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışacağım herkese.Kaliteli ortam:D

TEŞEKKÜRLER FORUM !
Hayırlı olsun kardeş

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Bende bu özelleştirmeler ile aldım bana fiyatı çok uyguna geldi çok mutluyum.

Ekler

• Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.jpg
    472.3 KB · Hit: 41

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Keşke sonunu okusaydınız bir adam da aynı sorunu yaşıyormuş uzay montaj yapınca çözülmeyince anlamış ki işlemci kaynaklı sıcaklık. En son da biri soğutucu ile kullanıyor ve değerler gayet normal bir sıkıntısı yok. Ayrıca çare basit bir işlemci soğutucu alırsın kule tipi babalar gibi kullanırsın sana yine fazla gelirse üste 2 adet 14 mm fan takarsın. En az 7-8 derece de oradan düşüyor öyle olduğu zaman spec deltadan daha iyi duruma geliyor hatta geçiyor.
En kötü diğer taraflardan delikler açarsın yani aynı sağında ki hava boşluğu gibi olur biter bu şekilde yapıp bir de fan taktın mı en az 10 derece düşüyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapak açıp kullanmak zorunda kalabilirsin.
Boşuna milletin mutluluk cellatlığını yapmayın ben de zaten demiyorum ki kasa muhteşem pöfür pöfür hava alıyor bu dediklerimi yaparsan hayli hayli iyi olur yapmaz isen de gayet ortalama bir kasa.

Top Bottom