Yardım Arkadaşlar şu cahil kardeşinize bir akıl verin

Khada34

80+
Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar sonunda pc toplayabildim yıllardır dandik pc yüzünden oyun oynayamıyordum şimdi indirimleride bulmuşken oyun alacağım ama bazıların sürüm bazılarında ana oyun yazıyor epic games te , sürümlerin hepsinde farklı bir isim olduğu için pek kafam basmadı bu konulardan uzak olduğum için oyunlar aşağıdaki şekilde. bu sürümlerin içinde ana oyunlar var değil mi
https://launcher.store.epicgames.com/tr/p/skyrim--anniversary-edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Sherlock Holmes Chapter One Deluxe

Clair Obscur: Expedition 33 – Deluxe Edition

Dying Light Definitive Edition

The Last of Us™ Part I - Dijital Deluxe

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition

Ana oyuna sahip bu oyunlar, ayriyeten dlc, yani ek paket icerebiliyorlar, oyun içi kozmetik vb dahil oluyor düz versiyonlara göre. Bütçe hangisine uygunsa alıp geçebilirsiniz

Ana oyuna sahip bu oyunlar, ayriyeten dlc, yani ek paket icerebiliyorlar, oyun içi kozmetik vb dahil oluyor düz versiyonlara göre. Bütçe hangisine uygunsa alıp geçebilirsiniz
cevabın için teşekkürler kankam hepsini almayı planlıyorum dediğine göre gönül rahatlığı ile alabilirim birde bu oyunlardan çıkarıp yerine koymam gerekn bir oyun varmı güzel değil bunun yerine şunu alabilirsin dediğin varmı acaba

God of war ve Ragnarok, Witcher 3, metro serisi eklenebilir listeye, oyunların oynanışlarına bakıp almanız daha iyi olur, şunu şunu çıkar demem doğru olmaz, zevkler ve renkler tartışılmaz

God of war ve Ragnarok, Witcher 3, metro serisi eklenebilir listeye, oyunların oynanışlarına bakıp almanız daha iyi olur, şunu şunu çıkar demem doğru olmaz, zevkler ve renkler tartışılmaz
teşekkür ederim hocam yardımların için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri