Arkadaşlar Şu Konuya Açıklık Getirelim Artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
200 tl lik öneri istersin 50 tl daha koy şunu al önerisi gelir. :)

Bir de şey var. Öneri konusu açıyor mesela biri diyor ki : "1000 1500 TL Ekran Kartı önerisi". Adama rx 570 580 vs diyoruz. Ben gtx 1650 istiyorum diyor nvidia olsun diyor. Madem boyle bir düşüncen var ve sebebini bilmediğin bir şekilde savunuyorsun, neden buraya konu açtın yani...?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 TL lik öneri istersin 50 TL daha koy şunu al önerisi gelir. :)
Halbuki adamın 150tlsi vardir 50tl yukseltmeyi göze almistir ama kimsenin aklina gelmez vs vs...

Ya ben bunu sürekli yaşıyorum adminler lütfen ilgilensin kanser olucam yokas laf anlatmaktan geçen gün jd ssd nasıl dedim öneri vermeyin dedim itina ile 3 sayfa yazı geldi ve hepsi öneri yoruldum artık

veya şu sistemi alacağım nasıl diyorum adam üstüne 500-1k lık para koyup oneri veriyor çıldırmalık

Ya ben bunu sürekli yaşıyorum adminler lütfen ilgilensin kanser olucam yokas laf anlatmaktan geçen gün jd SSD nasıl dedim öneri vermeyin dedim itina ile 3 sayfa yazı geldi ve hepsi öneri yoruldum artık
dostum 200 liraya klavye önerisi yazdım bana hyrda r6 rgb önerdiler çok saçma yapmayın böyle şeyler

dostum 200 liraya klavye önerisi yazdım bana hyrda r6 RGB önerdiler çok saçma yapmayın böyle şeyler
kasa güsterdim nasıl diye hazır sistem alacağım diyorum fazla seçeneğim yok adam 700 liralık kasa atıyor böyle bir şey olabilir mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri