- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,018
200 tl lik öneri istersin 50 tl daha koy şunu al önerisi gelir. 

aynen inteli savunanlar amd yi savunanlar nvdia yı savunanlar angisi iyiyse o kazanr bu kadar basitonu geçtim çok fanboy var![]()
Ahh ahh. Önerdigim modeller yakin fiyata cok daha iyiydi cunku. Neyse duvara laf anlatiyorum yahttps://donanimarsivi.com/forum/konu/rampage-iki-klavye-arasinda-kaldim.42468/ bu konuda senin dediğin olay yaşanmış biri bütçeni arttır bunu al demiş![]()
Halbuki adamın 150tlsi vardir 50tl yukseltmeyi göze almistir ama kimsenin aklina gelmez vs vs...200 TL lik öneri istersin 50 TL daha koy şunu al önerisi gelir.![]()
ya harbiden 250 tl olsa mesela 250 lira yazarız örnek veriyorum200 TL lik öneri istersin 50 TL daha koy şunu al önerisi gelir.![]()
Aynen başka bir öneri vererek duvara laf anlatıyorsun.Ahh ahh. Önerdigim modeller yakin fiyata cok daha iyiydi cunku. Neyse duvara laf anlatiyorum ya.
Evet tam olarak öyle yapıyorum.Aynen başka bir öneri vererek duvara laf anlatıyorsun.
Adam ne diyor siz az da olsa daha fazlasına başka bir şey öneriyorsunuz zaten adam artırabilecek olsa alır demi?Evet tam olarak öyle yapıyorum.
dostum 200 liraya klavye önerisi yazdım bana hyrda r6 rgb önerdiler çok saçma yapmayın böyle şeylerYa ben bunu sürekli yaşıyorum adminler lütfen ilgilensin kanser olucam yokas laf anlatmaktan geçen gün jd SSD nasıl dedim öneri vermeyin dedim itina ile 3 sayfa yazı geldi ve hepsi öneri yoruldum artık
kasa güsterdim nasıl diye hazır sistem alacağım diyorum fazla seçeneğim yok adam 700 liralık kasa atıyor böyle bir şey olabilir midostum 200 liraya klavye önerisi yazdım bana hyrda r6 RGB önerdiler çok saçma yapmayın böyle şeyler