T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Tamam dostum haklisın uzatacak misın daha da fazla?Adam ne diyor siz az da olsa daha fazlasına başka bir şey öneriyorsunuz zaten adam artırabilecek olsa alır demi?
Tamam dostum haklisın uzatacak misın daha da fazla?Adam ne diyor siz az da olsa daha fazlasına başka bir şey öneriyorsunuz zaten adam artırabilecek olsa alır demi?
geçen adama dedim ki rx 580 alsam nasıl olur biri bi çıktı 1660s al yani ne diyeceğimi bilemiyorum bi zaman sonra" Beyler şimdi kararsız kaldım RX 590 vs GTX 1660 Ventus XS Hangisi ? "
Daha GPU'nun özelliklerini bilmeyen taklitçi nibbas : " Bütçeyi arttırıp 2080 Tİ alın. " , " RX 5600 XT bakabilirsin hem daha iyi bütçeni arttır al bunu al ama yani hayatımda hiç videosunu bile izlemedim nasıl çalışır bilmiyorum orası da artık Allah Kerim. "
ya harbiden 250 TL olsa mesela 250 lira yazarız örnek veriyorum
Kafalarını klavyeye sürterek yazıyorlar zaten o yüzden öyleler.Yorum yapanlar burda olsa da kafasına klavye ile vursak.![]()
Klavye degil hocam tencere en mantıklısı.Kafalarını klavyeye sürterek yazıyorlar zaten o yüzden öyleler.
sorunun cevabını vermek yerine öneri yapıyolar iyi bişey değilhttps://donanimarsivi.com/forum/konu/csgolive-sitesi-guevenilir-mi.43376/ ADAM CSGO LİVE GÜVENİLİR Mİ DEMİŞ HELLCASE ÖNERMİŞLER NE DİYECEKSİN ŞİMDİ BUNA
Şununla kafasına bir vurcan bir vurcan.Klavye degil hocam tencere en mantıklısı.