süper olmuş alınırArkadaşlar Teknobiyotikten e1.5 v2020 alıcam şöyle özelleştirmeler yaptım sizce alınır mı
ama anakartı s2h yapArkadaşlar Teknobiyotikten e1.5 v2020 alıcam şöyle özelleştirmeler yaptım sizce alınır mı
30 günlük windowsa 80 tl verme kendin usb ile kurArkadaşlar Teknobiyotikten e1.5 v2020 alıcam şöyle özelleştirmeler yaptım sizce alınır mı
deneme sürümünede 80tl vermezsin be git internetten al 2 TL'ye pro al hemdeArkadaşlar Teknobiyotikten e1.5 v2020 alıcam şöyle özelleştirmeler yaptım sizce alınır mı
İyi.5412tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk driver falan yüklüyolar ya ondan 80 tl bide stress testi falan yapıyorlar5412tl
tamam sağolsüper olmuş alınır
ama anakartı s2h yap
anakart s2h ile ne farkı varsüper olmuş alınır
ama anakartı s2h yap
olum driver yüklemekte ne var 2 dk uğraşmamak için 80 tlmi vericeksinknk driver falan yüklüyolar ya ondan 80 TL bide stress testi falan yapıyorlar
tamam sağol
anakart s2h ile ne farkı var
ve test yapmazlar montaj seçmişsin test ondaa yapılır youtubeda windows kurma videoları varknk driver falan yüklüyolar ya ondan 80 TL bide stress testi falan yapıyorlar
tamam sağol
Onları kendiniz de yaparsınız 80 tl vermeye gerek yok anakartı s2h yap.knk driver falan yüklüyolar ya ondan 80 TL bide stress testi falan yapıyorlar
tamam sağol
sence 75hz monitör mü alayım 144hz mi
tamam teşekkürlerOnları kendiniz de yaparsınız 80 TL vermeye gerek yok anakartı s2h yap.
75hz monitör mü alayım 144hz miOnları kendiniz de yaparsınız 80 TL vermeye gerek yok anakartı s2h yap.
144.sence 75hz monitör mü alayım 144hz mi
tamam teşekkürler
75hz monitör mü alayım 144hz mi
Bütçe varsa 144hz ama teknobiyotikten alma bana bütçeni söyle yardımcı olayım.sence 75hz monitör mü alayım 144hz mi
tamam teşekkürler
75hz monitör mü alayım 144hz mi