Hocam nasıl yani macunlu geliyor?pcyı sıfır alıcaksan mantıgı yok bı ıslemcıye surerzın oda zateen surulu gelır yada yanında macunla gelır yanı gerek yok sıfır alıcaksan
Thermal Grizzly al. Pc sıfır olsa bile sürülür. Genelde çok iyi termal macun kullanmıyorlar. Thermal Grizzly Kryonaut al. İncehesap ve teknobiyotikte olması lazım. 1 gr ı 350₺ civarıArkadaşlar Haziran'da PC alacağım fakat şu an 500 TL bütçem var (öğrenciyim).PC'yi almadan termal macun almam mantıklı olur mu?
Bir de termal macun öneriniz var mı?
5600 alıcam galiba bide ek olarak eski pc yi de sürebilirim ek olarak ag400 alıcam onların macunlarına pek güvenmiyorumpcyı sıfır alıcaksan mantıgı yok bı ıslemcıye surerzın oda zateen surulu gelır yada yanında macunla gelır yanı gerek yok sıfır alıcaksan
Hocam bu x4 aldım nasıl sizce?Thermal Grizzly al. Pc sıfır olsa bile sürülür. Genelde çok iyi termal macun kullanmıyorlar. Thermal Grizzly Kryonaut al. İncehesap ve teknobiyotikte olması lazım. 1 gr ı 350₺ civarı
bunun bi alt kalitesi diyelim5600 alıcam galiba bide ek olarak eski pc yi de sürebilirim ek olarak ag400 alıcam onların macunlarına pek güvenmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu x4 aldım nasıl sizce?
Hocam hazır sistem yani şöyle diyeyim Stok soğutuculu alsam bile ag400 takıcam o yüzden mx4 baya öneriliyor o yüzden almayı düşünüyorumıslemcı sıfır alıcaksan gerek yok ılla alım lazım olur dersen su ısını gorur https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07L9BDY3T/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1
gonul rahatlıgıyla alabılırsınHocam hazır sistem yani şöyle diyeyim Stok soğutuculu alsam bile ag400 takıcam o yüzden mx4 baya öneriliyor o yüzden almayı düşünüyorum
Hocam bişe takıldı kafama şimdi ag400 sürülü gelirse ek olarak onu temizleyip sürmeme gerek varmı?gonul rahatlıgıyla alabılırsın
evet onu temızleyıp surmen gerekHocam bişe takıldı kafama şimdi ag400 sürülü gelirse ek olarak onu temizleyip sürmeme gerek varmı?
He baştan söylesene hocam tamam aldım x4 ü sağolunevet onu temızleyıp surmen gerek
rıca ederım gule gule kullanınHe baştan söylesene hocam tamam aldım x4 ü sağolun