Neler Yeni

🔥İndirim Arctic MX-6 Termal Macun 278 TL 🔥

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Volkan
15 yıldır donanımlarla uğraşırım ilk ve son kullanımımda oldu bu, sorun bende mi yani hmmmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

asılınca oluyor ama tavsiye etmiyorum ve evde denemeyin :D
Tamma işte sorun sende asılırsan çıkar tabi sağa sola haraket ettirerek yavaş yavaş çıkaracaksın zamanında bende söktüm öyle fm2+ sokette

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Uğur ceylan
Konudan biraz bağımsız olarak bir kaç gün önce mx-6 aldım ekran kartım tuf 6800 xt garantisi yeni bitti oyunlarda ortalama 75 derecede çalışıyor söküp sadece macunu yenilesen termal ped değiştirmeden yeterli olur mu ?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
Tamma işte sorun sende asılırsan çıkar tabi sağa sola haraket ettirerek yavaş yavaş çıkaracaksın zamanında bende söktüm öyle fm2+ sokette

saç kurutma makinasıyla hafifçe katılığını giderince aslında çıkarabildim, öyle bir yapışma şekli yok, macunda sorun var bunu yabancı forumlarda ve birkaç türk arkadaşlardan da gördüm internetten bakarsan çıkıyor. Diğerlerinde böyle bir sorun yaşamayanlar var.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Volkan
saç kurutma makinasıyla hafifçe katılığını giderince aslında çıkarabildim, öyle bir yapışma şekli yok, macunda sorun var bunu yabancı forumlarda ve birkaç türk arkadaşlardan da gördüm internetten bakarsan çıkıyor. Diğerlerinde böyle bir sorun yaşamayanlar var.
Tamam işte mx4 e özgü değil mx4 gibi katı olanlarda oluyor en iyisi pc yi az çalıştırıp sökmek sonuç olarak mx6 daha iyi dkdndnd

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
Tamam işte mx4 e özgü değil mx4 gibi katı olanlarda oluyor en iyisi pc yi az çalıştırıp sökmek sonuç olarak mx6 daha iyi dkdndnd

işte mx 20 bile çıksa, bir güven sarsılınca başta, tekrar güvenemiyorum :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom