hocam yeni hesap hiç siparişte vermedim ama kodu kabul etmiyor niyeBen pazaramadan merhaba125 Kodu İle Aldım.134 e geldi
SELAM100 bunu denehocam yeni hesap hiç siparişte vermedim ama kodu kabul etmiyor niye
yok hocam geçersiz kod diyorSELAM100 bunu dene
kendi sitesinde 228 lira zatenDostlar kendimin de fiyatını takip ettiğim bir termal macun, şu an 4 gramı 278 tl gibi iyi bir fiyatta.
Ben SELAM100 kodunu kullandığım için ben de olmuyor ama ilk siparişe özel SELAM100 koduyla 178 tl'ye geliyor. Böyle bir termal macun için bedava.
n11 de 75 lira kupon vardı onla 185 oldu birde geçen nays ile ürün aldım 100 tl de oradan iade etti 85 tl ye almış oldum missDostlar kendimin de fiyatını takip ettiğim bir termal macun, şu an 4 gramı 278 tl gibi iyi bir fiyatta.
Ben SELAM100 kodunu kullandığım için ben de olmuyor ama ilk siparişe özel SELAM100 koduyla 178 tl'ye geliyor. Böyle bir termal macun için bedava.
Hocam hadi soğutucu ile işlemciyi anladım da anakartı nasıl söktünüzmx4 2 aylıkken işlemciyle birlikte anakartı söküp almıştım, öyle bir yapışmış ki, bunda da o vardır diye düşünüyorum
her macunda olur o mx4 de özgü değil sağa sola haraket ettireceksin çıkarırken macunun suçu değil senlik sorunmx4 2 aylıkken işlemciyle birlikte anakartı söküp almıştım, öyle bir yapışmış ki, bunda da o vardır diye düşünüyorum
Ben pazaramadan merhaba125 Kodu İle Aldım.134 e geldi
pazaramadan aldım üye olup MERHABA125 Kodu ile 135 TL'ye geldi
Çözdüm. Kuponlarım kısmından kupon oluşturmaya çalışma direkt sepette kuponu gir o alışverişe yapıyor indirimi hemen.yok hocam geçersiz kod diyor
her macunda olur o mx4 de özgü değil sağa sola haraket ettireceksin çıkarırken macunun suçu değil senlik sorun
ben zaten o şekilde yaptım kabul etmediAlıntıyı görüntüle
Ne zamandır üşeniyordum buraya üye olmaya bu sefer üşenmeyeyim dedim ihtiyacım da var diye bu sefer indirim vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözdüm. Kuponlarım kısmından kupon oluşturmaya çalışma direkt sepette kuponu gir o alışverişe yapıyor indirimi hemen.