Neler Yeni

Arkadaşlar test kitaplarında konu anlatımı ne demek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar test kitaplarında konu anlatımı ne demek?

bwNN

80+ Silver
Benim gibi okuduğunu anlayamayan yeni yetmeler zaten başarısız oluyor hocam.
Hocam böyle dediniz beni üzdünüz özür dilerim :D Anlatayım bare. Konu anlatımı olursa konuyu detaylıca anlatır biraz soru koyar. Konu özetli soru bankası konuyu 1 2 sayfa özetler sonra soruları sorar bolca. Fasikül 1 konuyu ayrıntılı bölümlere ayırır her bölümü anlatır ardından anlattığının sorularını sorar. Eğer konuda sıfırsan 1 tane konu anlatımı kitabı sonra soru bankası alman kafi tabi liseysen ve trigonometri , LTİ gibi konularsa fasikül al. Fasikülde soru çok ve konuyu detaylı anlatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklına takılan varsa sor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Joe
Hocam böyle dediniz beni üzdünüz özür dilerim :D Anlatayım bare. Konu anlatımı olursa konuyu detaylıca anlatır biraz soru koyar. Konu özetli soru bankası konuyu 1 2 sayfa özetler sonra soruları sorar bolca. Fasikül 1 konuyu ayrıntılı bölümlere ayırır her bölümü anlatır ardından anlattığının sorularını sorar. Eğer konuda sıfırsan 1 tane konu anlatımı kitabı sonra soru bankası alman kafi tabi liseysen ve trigonometri , LTİ gibi konularsa fasikül al. Fasikülde soru çok ve konuyu detaylı anlatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklına takılan varsa sor.
Matematik için Antrenmanlarla Matematik kitabının ilk baskısını öneriyor musunuz? Matematiği ilkokul seviyesi olan bireyler için.

Top Bottom