hayır teyzemlerin evinde var 5 çocukları var 2 bilgisayar 3 telefon 2 tablet bağlanıyorlar bizde oraya gidince 3 telefondaha ekleniyor hiçbir kasama donma olmuyorhocam gördümde ilk defa duydum o markayı bir sorunu varmıdır sizde kullanıyormusunuz
hayır teyzemlerin evinde var 5 çocukları var 2 bilgisayar 3 telefon 2 tablet bağlanıyorlar bizde oraya gidince 3 telefondaha ekleniyor hiçbir kasama donma olmuyorhocam gördümde ilk defa duydum o markayı bir sorunu varmıdır sizde kullanıyormusunuz
Upload hızın 1 MBPS'in altındaysa ADSL'dir.
Hayır VDSL bu. Modemdeki hat değerleri nasıl?
Bu internet, modem hakkında hiçbir bilgim yok. nereden bakacağım? Yoruyorum sizi kusura bakmayın.Hayır VDSL bu. Modemdeki hat değerleri nasıl?
Normalde bu durum Vodefone'de olurdubu siteye girmem bile 10 dakikamı aldı discorda giremiyorum yüklenme ekranında kalıyor steam açılmıyor daha dün 16 mb download 4 upload alırken bu gün daha bi siteye bile giremiyorum modemi resetledim durum aynı ne yapmalıyım
Öyle değil. Her modemin arayüzü farklı o yüzden ezbere tarif etmem mümkün değil.Bu internet, modem hakkında hiçbir bilgim yok. nereden bakacağım? Yoruyorum sizi kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mehmet Yılmaz Modemin altında 300mbps TP-LINK Wireless VDSL2 Modem Router yazıyor
Peki, ne yapmam lazım? Arayüze giriş yapabiliyorum.Öyle değil. Her modemin arayüzü farklı o yüzden ezbere tarif etmem mümkün değil.
Vallaha SNR Margin, DSL Speed gibi şeyler yazan bir yeri bulman gerekiyor dediğim gibi her modemde farklı yerde olduğu için bir şey diyemiyorum.Peki, ne yapmam lazım? Arayüze giriş yapabiliyorum.
aradım sorunumu dile getirdim çözdüler kralNasıl çözdün kendi problemini?
Genelde nerede olur?Vallaha SNR Margin, DSL Speed gibi şeyler yazan bir yeri bulman gerekiyor dediğim gibi her modemde farklı yerde olduğu için bir şey diyemiyorum.
Evet burası tam olarak Bu değerlere bakacak olursak rahatlıkla 16 MBPS ve üzerini alabiliyor olman gerekiyor. Hatta paket olsa 50 MBPS hız bile zorlanabilirmiş. Bence bir arıza talebi oluştur sen.
Zayıflama var Port kaynaklı büyük ihtimale. Ve SSsnr değerin cok yüksek aslında bir keenetic veya asus modemin olsa snr düşürülebilir ve ulaşılabilir max hızın artardı hemde. Fakat bu değerlere göre hızın cok düşük.Genelde nerede olur?
@Mehmet Yılmaz snr margin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle