Öneri Arkadaşlar üst seviye ömürlük bir klavye önerir misiniz?

Almayı planladığım Corsair K70 RGB MK.2 olabilir.

Oda güzel duruyor hangisi kaliteli ki fiyatları birbirine yakın
Hocam benim tercihim apex pro olurdu LED ekranı ve omnipoint anahtarları olsun daha güzel bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim tercihim apex pro olurdu LED ekranı ve omnipoint anahtarları olsun daha güzel bence
LED ekran pek kullanilmasada güzel bi özellik

Hocam eğer asusu daha çok begendiyseniz düşünmeden alın çünkü şuan en düşük fiyatında galiba

LED ekran pek kullanilmasada güzel bi özellik

Hocam eğer asusu daha çok begendiyseniz düşünmeden alın çünkü şuan en düşük fiyatında galiba
Apex pro nun tuşları daha mı kaliteli? Fiyatı biraz daha düşse iyi olacak daha düşük fiyatlarını gördüm

Arkadaşlar attıklarınızı inceleyeceğim mümkünse tavsiyeler Red switch olsun tuşları

Canımın içi klavye markalarına çok takılmadan switch üreticilerini ve switch türlerini araştır. Cherry Mx red gayet kaliteli ben 2klık Corsair klavyeyi 1.1 kya aldım çok memnunum ömür işi switch ile alakalı. Ve dediklerimi yaptiktan sonra bu bana uygun vs gibi çıkarımlar yapıp YouTube'dan izle sonra iadeydi degisimdi falan uğraşma çok cayma hakkı da kaldırılacak falan diyorlar :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri