Arkadaşlar witcher 2 iyi midir

ya ben hikeyeli oyun severim ama bu tur oyunlarda ben sadece adamk kesmek istiyom boyle karşıma adam çıkcak onu kescem oyle yani ben zaten bu oyunu sırf adam kesmek için alıyom
Tamam ama oyunun her anında adam öldürmüyorsunuz ki :D hikayede giriyor işin içine en azından şu videoyu izleyinde az çok bilgi sahibi olun

2011 çıkışlı olduğu için grafikler fazla memnun etmez ama hikaye çok iyi
Yani bilgisayarın çok iyi değilse ve oyun için bütçen düşükse çok güzel bir alternatif :)

Tamam ama oyunun her anında adam öldürmüyorsunuz ki :D hikayede giriyor işin içine en azından şu videoyu izleyinde az çok bilgi sahibi olun
ya olsun hikaye sıkıntı yok ama benim çok zamanım olmadığı için istemiyorum oyle her dakka araya ara sahne girerse olmaz ben iki adam kesip çıkıcam kardeşim

dostum bana aynı witcher'gibi adam doğrama mekaniğine sahip ama hikayesi olmayacak yada olsa bile az olacak oyun önerirmisin
Post automatically merged:

6 TL daha ekle sistem kaldırısa witcher 3 var
dostum bana aynı witcher'gibi adam doğrama mekaniğine sahip ama hikayesi olmayacak yada olsa bile az olacak oyun önerirmisin

3 çok daha iyi olsa da 2 dönemine göre çok çok üst düzey bir oyundu bence hala oynanabilir grafikler çok iyi değil ama o fiyata alınabilecek bir oyun bence oynasan seversin diye düşünüyorum.

2011 çıkışlı olduğu için grafikler fazla memnun etmez ama hikaye çok iyi
Yani bilgisayarın çok iyi değilse ve oyun için bütçen düşükse çok güzel bir alternatif :)

Post automatically merged:

bütçe olarak sınırın var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,463
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri