Arkaplan için RGB şerit led önerisi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Bütçe
80
Yayınlarımda arkaplanda hoş bir ışıklandırma olması için bir şerit led arıyorum. Neon olursa sevinirim, daha "Smooth" bir ışık olsun isterim.

Arkaplanı aydınlatmak için kullanacağım.
80TL bütçem var, biraz düşük biliyorum ama ön tarafa ring light da alacağım.

Yayınlarımda arkaplanda hoş bir ışıklandırma olması için bir şerit led arıyorum. Neon olursa sevinirim, daha "Smooth" bir ışık olsun isterim.

Arkaplanı aydınlatmak için kullanacağım.
80TL bütçem var, biraz düşük biliyorum ama ön tarafa ring light da alacağım.
Norml bir şerit led al.Bir de şu satılan silikon led çerçevelerinden al hem yayarsın ledler patlamaz

Biz ona OSURAN ampül diyoruz yanlış bilgilendirme yapma😁
Peki direkt avizeye bunu taksam renkler arasında geçiş yapsam olur mu?
Çünkü odam çok küçük ve ekstradan lambader, duy vb. Şeyler almak istemiyorum. Tüm oda o renk olsa nasıl olur?

Peki direkt avizeye bunu taksam renkler arasında geçiş yapsam olur mu?
Çünkü odam çok küçük ve ekstradan lambader, duy vb. Şeyler almak istemiyorum. Tüm oda o renk olsa nasıl olur?
Bu biraz senin keyfine kalmış, 2k tllik ışık performansı zaten veremiyor ama benimde odam küçük denediğimde gayet iyi ışıklandırıyordu. Tek sıkıntısı parlaklığı aşırı açarsan klavye maus felan hepsi renkli oluyor😁

Bu biraz senin keyfine kalmış, 2k tllik ışık performansı zaten veremiyor ama benimde odam küçük denediğimde gayet iyi ışıklandırıyordu. Tek sıkıntısı parlaklığı aşırı açarsan klavye maus felan hepsi renkli oluyor😁
Tam benlikmiş o zaman :D
Sağolun öneri için.

Geri