Arktek Güvenilir Mi? (gt730 4gb)

ozaman ben bunu alıcağım bide bi bakım yaptırsam olur dimi?
olur hocam birde o kopan parçayı yaptırırsınız ama 50tlden faza vermeyin iyi bir seçim olur o dandik çinmalı gt730 illetine para vermeyin ben kullanıyorum asla ama asla önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama pcı-ex ler uyuşmuyor yani alsam bile performansını alamam
buna sadece gülünür hocam kimdedi bunu size

olur hocam birde o kopan parçayı yaptırırsınız ama 50tlden faza vermeyin iyi bir seçim olur o dandik çinmalı gt730 illetine para vermeyin ben kullanıyorum asla ama asla önermem

buna sadece gülünür hocam kimdedi bunu size
şey bi soru sorucam pcı-ex 2.0 bi anakarta pcı-ex 3.0 ekran kartı takılır ise performans kaybı ne kadar çok olur

• Beğen
Reaksiyonlar: java
ha ii ozaman ben o ekrankartına biraz bakam adamlan konuşayim sonucunda karar vericeğim hem sivas erzincan yakın 3 günde gelir max
aynen hocam get ile alırsınız mesela kart kargoda bozulmuş olsa bile geri gönderirsiniz tabi kutusunda bozulması neredeyse imkansız

ŞAŞIRMADIM KLAHBGDLKHASD

ailene söyleyeceğin şey şu gt730 ÇÖP paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın dersin
belki öyle olabilir tahminim üzerine onarım falan max 200 tl olur(oda en kazığı tabii ki) dimi doğru biliyorum

ŞAŞIRMADIM KLAHBGDLKHASD

ailene söyleyeceğin şey şu gt730 ÇÖP paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın dersin
cevap=internetten 2. el neden alalım ah işte bizim bilgisayarcıda var hiç uraşma
(bitane var dediği gt730 2gb)
1100 tl
lan internetteki çokdaha üst bi kart ve 100o tl hadi tamir ücreti max 1200 offff
illaha buradakinden alıcaz kazıklandık GARANTİ

cevap=internetten 2. el neden alalım ah işte bizim bilgisayarcıda var hiç uraşma
(bitane var dediği gt730 2gb)
1100 TL
lan internetteki çokdaha üst bi kart ve 100o TL hadi tamir ücreti max 1200 offff
illaha buradakinden alıcaz kazıklandık GARANTİ
dikkat edin heran çarpılabiliriz ailem bakarız dedi(ama %50 olur ihtimalli olan çünkü aradaki fiyat farkını gördüler)

Son düzenleme:
Geri