ama onlar PCI-EX 3.0 benimki 2.0 ve ddr3 onlar gddr4e hocam sizin sisteminiz güzelmiş amd hd7850falan bulunabilir hattaki gtx770
Post automatically merged:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-geforce-gtx-770-2gb-256-bit-944205557/detay
hocam onların ekran kartı ile alakası yok ddr6 anakart yok ama ddr6 ekran kartı var ekran kartı ddrsi ile anakart ddrsinin alakası yok ekran kartında en yüksek ddryi almaya çalışın @Revainerama onlar PCI-EX 3.0 benimki 2.0 ve ddr3 onlar gddr4
ama pcı-ex ler uyuşmuyor yani alsam bile performansını alamamhocam onların ekran kartı ile alakası yok ddr6 anakart yok ama ddr6 ekran kartı var ekran kartı ddrsi ile anakart ddrsinin alakası yok ekran kartında en yüksek ddryi almaya çalışın @Revainer
![]()
Evga Geforce Gtx 760 OC - Evga Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 966172928
Evga Geforce Gtx 760 OC - Evga Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Benim eski bilgisayarımın anakartı PCI-EX 1.1 idi ama GT 710 2 GB takılı ve GT 710 PCI-EX 2.0 bir kart fakat sorun çıkarmıyor.ama onlar PCI-EX 3.0 benimki 2.0 ve ddr3 onlar gddr4
Sana hangi akılsız verdi bu bilgileriama pcı-ex ler uyuşmuyor yani alsam bile performansını alamam
vallaha mahalle bilgisyarcısı :/Sana hangi akılsız verdi bu bilgileri
ha bide bizim oyuncu arkadaş (o izmirde yaşıyor ben erzincanda)Sana hangi akılsız verdi bu bilgileri
Tahmin etmiştim zatenvallaha mahalle bilgisyarcısı :/
ha bide bizim oyuncu arkadaş (o izmirde yaşıyor ben erzincanda)
ama oyuncu arkadaşımda aynısını diyince inandım benvallaha mahalle bilgisyarcısı :/
ha bide bizim oyuncu arkadaş (o izmirde yaşıyor ben erzincanda)
İ5 4590 birsuru iyi ekran kartı kaldırır ?Gt 730 4gb alıcaktım en ucuz o idi ondan bi bakam dedimde hiç cevap bulamadım(bilgisayarım en max gt730 u kaldırıyo daha ii sini önermeyiniz lütfen)
[PC:
PCI-EX 2.0
I5 4590
Power Supley 500W
Inetl HD 4600(Bundan Dolayı Ekran kartına İhtiyacım Var Ekran Kartım YOK)]
Erzincan in neresiGt 730 4gb alıcaktım en ucuz o idi ondan bi bakam dedimde hiç cevap bulamadım(bilgisayarım en max gt730 u kaldırıyo daha ii sini önermeyiniz lütfen)
[PC:
PCI-EX 2.0
I5 4590
Power Supley 500W
Inetl HD 4600(Bundan Dolayı Ekran kartına İhtiyacım Var Ekran Kartım YOK)]
ee ney yapayım şimdi ben 2.el temiz gtx750 falan mı alayim
merkez yeni mahalleİ5 4590 birsuru iyi ekran kartı kaldırır ?
Erzincan in neresi
Güvenilir değil.dediğim gibi daha ii sini bilgisayarım kaldırmıyor ben sadece 1 sorunun cevabını istiyorum ARKTEK GÜVENİLİR Mİ DEĞİL Mİ?
(işlemci almak istesem anakartıda değiştirmem gerek ve işlemciler çok yüksek fiyatta benimki şimdilik bana yeter zaten çok ağır oyunlar oynamiyorum gt730 bana tam uyan bi ekran kartı