Neler Yeni

🔥İndirim Arma 3 -80% İndirimle ₺108 !

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Arkadaşlar bu fiyata bir daha alamayacağımız oyunlardan, 20 Kasım'a kadar indirim devam ediyor. Ben uzunca süredir almayı düşünüyordum ama bir türlü almak nasip olmamıştı. Bu indirim kaçırılmaz gibi duruyor. Şu anda aktif oyuncu sayısı 12,130 kişi yani oyuncu tarafından da bir problem yaşanmayacak bir oyun.
Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar bu fiyata bir daha alamayacağımız oyunlardan, 20 Kasım'a kadar indirim devam ediyor. Ben uzunca süredir almayı düşünüyordum ama bir türlü almak nasip olmamıştı. Bu indirim kaçırılmaz gibi duruyor. Şu anda aktif oyuncu sayısı 12,130 kişi yani oyuncu tarafından da bir problem yaşanmayacak bir oyun.
Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3
Çok güzel oyundur neredeyse 10 senedir oynarım Türk platformunda RPG Oyun tarzınıda Arma3'e ilk yansıtan kişilerden birisiyim
Alabilecek Herkesin alıp oynamasını öneririm ;
Baya eski bir oyun olmasına rağmen Hala CO-OP/PVE görev tamamlama üzerine olan modları en gelişmiş ve realistik oyunlardan birisidir
Herkese Öneririm Sorusu Olanda sorabilir

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Çok güzel oyundur neredeyse 10 senedir oynarım Türk platformunda RPG Oyun tarzınıda Arma3'e ilk yansıtan kişilerden birisiyim
Alabilecek Herkesin alıp oynamasını öneririm ;
Baya eski bir oyun olmasına rağmen Hala CO-OP/PVE görev tamamlama üzerine olan modları en gelişmiş ve realistik oyunlardan birisidir
Herkese Öneririm Sorusu Olanda sorabilir
Hocam bu arma nasıl bir oyun squad benzerimi tam çözemedim oyunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,079
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic
Top Bottom