Yormuyor değil mi sistemi hocamKlavyem için kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum ben ama sistemden sisteme değişir belki bilemiyorum
Bendede ASUS TUF A15 laptop varda fan ayarını laptopu kontrol etmek için bunu indirmem lazım ama internette indirme felan dediler ondan sordum sağolunBende sistemimde kullanıyorum. rgbleri kapatıyorum güncellemelerini falan yapıyorum iyi oluyor. armory cratesiz performans testlerini karşılaştırdım bir fark göremedim.
Peki ne gibi sorunlar yaşadınızRezalet çöp ötesi bir uygulama sırf uygulama için asus mouse sattım sadece uygulama rezilliği yüzünden
aman benden uzak allaha yakın olsun. asus gibi bir markaya yakışmayan bir yazılım. kurulumu bi dert kaldırması apayrı bir dertArkadaşlar merhaba armoury create kullanan var mı benim laptopta destekliyor bu uygulamayı ama yükleme çok sistemi yoruyor diyorlar kullanan kişiler yorum yapabilir mi?
Bende maalesef sadece o yazılım çalışıyor laptopta, g helper var diyolardı denedim bir tık şüphe duydum benden habersiz bir takım işlemler yapıyodu arka planda cmd açıp kapatmak gibiaman benden uzak allaha yakın olsun. asus gibi bir markaya yakışmayan bir yazılım. kurulumu bi dert kaldırması apayrı bir dert
Laptop fan hızı ve klavye ışıklandırması gibi ayarlar için kullanıcaktım maalesef.Tek hatırladığım başıma dert olduğu. Önemli bir şey için kullanmayacaksan boşver.
Emin olmamakla birlikte laptoplarda daha stabil çalışabilir. Dene en kötü ihtimal format atabilirsin. Kaldırması da ayrı dert çok kalıntı bırakıyor.Laptop fan hızı ve klavye ışıklandırması gibi ayarlar için kullanıcaktım maalesef.
Gerçekten asusun adına yakışmamış bu yazılım galiba yorumlara göre. Zorunda kaldım maalesef birçok ayarı ordan yapıyodum çünkü dediğiniz gibi sistemi yorarsa format atarım en kötüEmin olmamakla birlikte laptoplarda daha stabil çalışabilir. Dene en kötü ihtimal format atabilirsin. Kaldırması da ayrı dert çok kalıntı bırakıyor.
bendede var fanları kontrol ediyorum cillop gibiArkadaşlar merhaba armoury create kullanan var mı benim laptopta destekliyor bu uygulamayı ama yükleme çok sistemi yoruyor diyorlar kullanan kişiler yorum yapabilir mi?