Armoury Create Kullanan Var mı?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,228
Arkadaşlar merhaba armoury create kullanan var mı benim laptopta destekliyor bu uygulamayı ama yükleme çok sistemi yoruyor diyorlar kullanan kişiler yorum yapabilir mi?

Klavyem için kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum ben ama sistemden sisteme değişir belki bilemiyorum

Bende sistemimde kullanıyorum. rgbleri kapatıyorum güncellemelerini falan yapıyorum iyi oluyor. armory cratesiz performans testlerini karşılaştırdım bir fark göremedim.

Ekler

• 1752746502901.webp
    1752746502901.webp
    20.2 KB · Hit: 38
Bende sistemimde kullanıyorum. rgbleri kapatıyorum güncellemelerini falan yapıyorum iyi oluyor. armory cratesiz performans testlerini karşılaştırdım bir fark göremedim.
Bendede ASUS TUF A15 laptop varda fan ayarını laptopu kontrol etmek için bunu indirmem lazım ama internette indirme felan dediler ondan sordum sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rezalet çöp ötesi bir uygulama sırf uygulama için asus mouse sattım sadece uygulama rezilliği yüzünden
Peki ne gibi sorunlar yaşadınız

Arkadaşlar merhaba armoury create kullanan var mı benim laptopta destekliyor bu uygulamayı ama yükleme çok sistemi yoruyor diyorlar kullanan kişiler yorum yapabilir mi?
aman benden uzak allaha yakın olsun. asus gibi bir markaya yakışmayan bir yazılım. kurulumu bi dert kaldırması apayrı bir dert

aman benden uzak allaha yakın olsun. asus gibi bir markaya yakışmayan bir yazılım. kurulumu bi dert kaldırması apayrı bir dert
Bende maalesef sadece o yazılım çalışıyor laptopta, g helper var diyolardı denedim bir tık şüphe duydum benden habersiz bir takım işlemler yapıyodu arka planda cmd açıp kapatmak gibi

Tek hatırladığım başıma dert olduğu. Önemli bir şey için kullanmayacaksan boşver.

Tek hatırladığım başıma dert olduğu. Önemli bir şey için kullanmayacaksan boşver.
Laptop fan hızı ve klavye ışıklandırması gibi ayarlar için kullanıcaktım maalesef.

Laptop fan hızı ve klavye ışıklandırması gibi ayarlar için kullanıcaktım maalesef.
Emin olmamakla birlikte laptoplarda daha stabil çalışabilir. Dene en kötü ihtimal format atabilirsin. Kaldırması da ayrı dert çok kalıntı bırakıyor.

Emin olmamakla birlikte laptoplarda daha stabil çalışabilir. Dene en kötü ihtimal format atabilirsin. Kaldırması da ayrı dert çok kalıntı bırakıyor.
Gerçekten asusun adına yakışmamış bu yazılım galiba yorumlara göre. Zorunda kaldım maalesef birçok ayarı ordan yapıyodum çünkü dediğiniz gibi sistemi yorarsa format atarım en kötü

bendede var fanları kontrol ediyorum cillop gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,371
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri