Neler Yeni

Arora 125cc vs RKS 125cc ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
https://www.rksmotor.com.tr/model/newlight125-pro.html

Bütçe:25k-40k

Arkadaşlar iki model arasında kaldım ikisininde gücü ve torkları birbirine yakın ki bu zaten çok da önemli değil,benim merak ettiğim parça kalitesi,servis bulunabilirliği,parça bulunabilirliği,olabildiğince sorun çıkarmayacak bir motor olması.Bilen ve ya kullanan arkadaşlar var mı deneyimlerini aktarabilirler mi ? ve ya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka 125cc motorsikletler var mıdır ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
https://www.rksmotor.com.tr/model/newlight125-pro.html

Bütçe:25k-40k

Arkadaşlar iki model arasında kaldım ikisininde gücü ve torkları birbirine yakın ki bu zaten çok da önemli değil,benim merak ettiğim parça kalitesi,servis bulunabilirliği,parça bulunabilirliği,olabildiğince sorun çıkarmayacak bir motor olması.Bilen ve ya kullanan arkadaşlar var mı deneyimlerini aktarabilirler mi ? ve ya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka 125cc motorsikletler var mıdır ?
drift l var fakat rks nin parçaları daha kaliteli diye biliyorum.
ikinci el düşünürsen benelli falan var

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Arora motor bile değil. işi gücü Yamaha nın motorlarının çakmasını çıkarmak.

RKS varken laf düşmez hiçbir markaya bu paralarda.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
drift l var fakat rks nin parçaları daha kaliteli diye biliyorum.
ikinci el düşünürsen benelli falan var
Manuel olmaması lazım belirtmeyi unutmuşum,ayrıca babama baktığım için biraz daha scooter tarzı bakıyorum.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sert oldu bu brom eyvallah :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Manuel olmaması lazım belirtmeyi unutmuşum,ayrıca babama baktığım için biraz daha scooter tarzı bakıyorum.Teşekkürler.

Çok sert oldu bu brom eyvallah :D
Öyle ama dostum, önce Yamaha YBRyi çalıp aynı kasasını YEBERE diye sattılar şimdi de MTden çalıp MT görünümünde yine MT adı ile üretiyorlar :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Hocam ben de rks 125 düşünüyorum da parçası kolay bulunabiliyor mu? bir de benzin göstergesi yokmuş herhalde nasıl anlayacağız benzin oranını?

Öyle ama dostum, önce Yamaha YBRyi çalıp aynı kasasını YEBERE diye sattılar şimdi de MTden çalıp MT görünümünde yine MT adı ile üretiyorlar :)
Siteye baktım mt125 vardı, dedim mt nin markası aroramıymış :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Hocam ben de rks 125 düşünüyorum da parçası kolay bulunabiliyor mu? bir de benzin göstergesi yokmuş herhalde nasıl anlayacağız benzin oranını?

Siteye baktım mt125 vardı, dedim mt nin markası aroramıymış :D
Benzin göstergesi var olmaz olur mu. Parçası tüm rkler ile aynı rahat bulursun ki zaten kaza yapmadığın sürece değiştirmene gerek kalmaz hiçbirşeyi

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hahahahaha :D
Benzin göstergesi var olmaz olur mu. Parçası tüm rkler ile aynı rahat bulursun ki zaten kaza yapmadığın sürece değiştirmene gerek kalmaz hiçbirşeyi
Bu iyiymiş kendi kendine sorun çıkarmıyorsa mükemmel bir şey RKS'ye daha yakınım zaten modelini daha çok beğeniyodum eyvallah aga sağolasın

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
videolarda yok diyorlar hocam, 2-3 litreye düşünce bir ışık yanıyormuş herhalde
ilk motorum olacağı için kaza yaparım büyük ihtimalle, ne kadar bisikletci de olsam motor farklı gelir.
Düşüşlerde korumak amacıyla yan tarafa korumalık falan taktırılır mı bu motorda?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
videolarda yok diyorlar hocam, 2-3 litreye düşünce bir ışık yanıyormuş herhalde
ilk motorum olacağı için kaza yaparım büyük ihtimalle, ne kadar bisikletci de olsam motor farklı gelir.
Düşüşlerde korumak amacıyla yan tarafa korumalık falan taktırılır mı bu motorda?
Koruma demiri taktırabilirsin.
Bisiklet gibi dikkatli sürersen yapmazsın.

Yoksa da o benzin ışığı yanınca alırsın en kötü ihtimalle de ben var diye biliyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Koruma demiri taktırabilirsin.
Bisiklet gibi dikkatli sürersen yapmazsın.

Yoksa da o benzin ışığı yanınca alırsın en kötü ihtimalle de ben var diye biliyorum
Hocam bisikleti hareket yapma amacıyla kullanıyorum, teker, rampalar cart curt. 2 teker dengem iyi yani ama zaten bu motorla teker falan yapılmaz büyük ihtimalle. Kendime o yönden güvenmiyorum, iyi sürüyorum diyip kaza yaparım diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Hocam bisikleti hareket yapma amacıyla kullanıyorum, teker, rampalar cart curt. 2 teker dengem iyi yani ama zaten bu motorla teker falan yapılmaz büyük ihtimalle. Kendime o yönden güvenmiyorum, iyi sürüyorum diyip kaza yaparım diye
Kendini arkaya atıp gidonu kendine çekerek teker yaparsın. Bisan atlas 100 bile deli gibi tekere geliyordu. önermem ama dişli küçültüpte torkunu arttırabilirsin.

Sıfır mı alacaksın sen de

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen ay RKS MT3 pro aldım. Normal motorları hakkında bilgim yok ama marka olarak satış sonrası desteklerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Çoğu ilde de servis ve bayileri de mevcut. Garantilik bir durumda da ulaşması kolay bir firma.

Top Bottom