Yan binamız 4 sene önce anlaşıldı tesisatı biteli 4 5 ay falan olmustur duyduğum kadarıyla 4 milyona yapmışlar 4 katlı binaTahmini 8 9 milyon
mütehit ile anlaşmalı dimi, komple iç dış yapılan fiyatTahmini 8 9 milyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan binamız 4 sene önce anlaşıldı tesisatı biteli 4 5 ay falan olmustur duyduğum kadarıyla 4 milyona yapmışlar 4 katlı bina
Tesisat hariç galiba tam bilmiyorum yanlış olmasın ve bu 4 sene önceki fiyatmütehit ile anlaşmalı dimi, komple iç dış yapılan fiyat
8 9 milyon olması imkansız o paraya onun dediği gibi sıfır bi yer alır zaten hiç uğraşmaz 3 katlı yazlık yaptık o kadar tutmadıTahmini 8 9 milyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan binamız 4 sene önce anlaşıldı tesisatı biteli 4 5 ay falan olmustur duyduğum kadarıyla 4 milyona yapmışlar 4 katlı bina
En ufak sarsıntıda enkaz kazarak çıkarım diyorsan 2 milyona kadar düşer yok eğer dünya yıkılsa orası yıkılmasın diyorsan 5 milyonarsa satın alıp temelden ev yapmanın suankı ekonomide 2 katlı bir apartman için ne kadar maliyeti cıkar eş dost ile bu işe girmiş olsak ?
Katılıyorum. Yeni mezun mimarlar vs. müstakil ev yapma bedellerini anlattıkları uzun videolar youtube üzerinde mevcut. Her gün değişen maliyetler karşısında en mantıklı yolu bu şekilde öğrenebilirsin. Hem aklında bazı şeyler oturmuş olur.Hocam youtubede böyle videolar var ne kadar doğru bilmiyorum ama belki rehber olur