Arşiv içine sıkıştırılmış metin dosyalarını çıkartıp makine çeviri yapma

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar elimde bir Xbox oyunu var. Bu oyunun dil dosyalarını çıkartıp makine çeviri yaptıktan sonra oyunu nihayet Türkçe bir şekilde PC de xenia emulatörden oynayacam. Ama şu şekilde bir sorunum var. Oyunun bütün dosyaları paylaşmış olduğum görselde de gördüğünüz gibi arşiv içine sıkıştırılmış. Oyunun metin dosyalarına bir türlü ulaşamadım. İçinden çıkartıp makine çeviri yapmak istiyorum ama metin dosyalarını bir türlü çıkaramıyorum. Dönüştürücü program kullanmayı denedim ama olmadı. Arkadaşlar sizce arşive sıkıştırılmış bu metin dosyalarını nasıl çıkartabilirim?

Ekler

• 1000200055.webp
    1000200055.webp
    35.1 KB · Hit: 25
Oradaki dosya uzantılarını ilk defa görüyorum o yüzden arşiv diyiverdim. Aslında dosya ne dosyası onu anlayamadım. Dosyaların içinde metin dosyası bulmaya çalıştım bulamadım.
Dosyalar video olmalı. Olmayabilir de. Vlc player simgesi atayarak tanımlamış sistem bazılarını. Sade uzantılar benzeşiyor da olabilir. Vlc player kurup oynatmayı dene.

Dosyalar video olmalı. Olmayabilir de. Vlc player simgesi atayarak tanımlamış sistem bazılarını. Sade uzantılar benzeşiyor da olabilir. Vlc player kurup oynatmayı dene.
İşe yaramıyor. Video bir kaç saniye sonra bitiyor hemen. Bunu notepad++ ile açmayı denedim tuhaf işaretlerle dolu metin sayfası vardı.

İşe yaramıyor. Video bir kaç saniye sonra bitiyor hemen. Bunu notepad++ ile açmayı denedim tuhaf işaretlerle dolu metin sayfası vardı.
Onlar metin sayfası değil. Tahmin ettiğim gibi video dosyalarıymış. Aradığın gibi metin dosyaları yok sanırım. Bilgi veren kişi yanlış bilgi vermiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri