Doğru bilgi.2005den beri bilgisayar kullanıyorum 144 ila 165hz arasındaki real farkı hiçbir göz anlayamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman şans hocam ne diyelimimkansız.
Doğru bilgi.2005den beri bilgisayar kullanıyorum 144 ila 165hz arasındaki real farkı hiçbir göz anlayamaz.
O zaman şans hocam ne diyelimimkansız.
bende hd li bir sürümü kullanmıştım 3yıl laptopta. Velhasıl 6700xt ve 6750xt de yaşadıgım anlık drop sıkıntıradeon hd 5400 mü ne kullandım yıllarca sıkıntı yaşamadım . rx470 4 yıl kullandım sıkıntı yaşamadım. 6700xt 3 yıl kullandım sıkıntı yaşamadım. 7900xtx yaklaşık 5 aydır filan kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.şans
cs go drop sorunum yokO dediklerinin de zaten yaşamadım bf v 1 3 2042 hiç birinde bile fps sorunum yok cs go falanda oynuyorum
Hocam nvidiaya geçerseniz de sorun devam edebilir belki. Anakart ve işlemciniz neydi ?bende hd li bir sürümü kullanmıştım 3yıl laptopta. Velhasıl 6700xt ve 6750xt de yaşadıgım anlık drop sıkıntı
Mesela fsr3 ve AMFM2 yi kapattım call of duty black ops 6 da drop sorunum çözüldü. Ama diğer oyunlarda devam ediyor özellikle valorant
cs go drop sorunum yok
bf2042 de var
cod mw2 de yok
cod mw3, bo6 da var
valorant var
6700xt de ve 6750xt de sistem parçaları tamamen birbirinde farklıydı.Hocam nvidiaya geçerseniz de sorun devam edebilir belki. Anakart ve işlemciniz neydi ?
xlr8 4080 super kulalnıyorum bazı oyunlarda sıcaklıkları 35 i geçmiyor kimisinde de 45-50 arası oluyor oyunları 2k ultrada oynuyorum tek şikayetçi olduğum yanı gerektiği takdirde garantisine kim bakıyor, onarımı yapan firma kimdir bulamamış olmamhocam n11 ve hepsiburada peşin 6 ay taksit var. inno3d ve palit ve PNY hk. bilginiz nedir
Fps kasma durumuda yaşamadım hocam mesela akşam şuna denk geldim kardeşin ekran kartına detaylı girememiştim söktüm pc yi açtım bakımladım pc ye taktım oyun kasıyor gibiydi benim monitöre takınca akıcı geldi garip şekilde gtx 1060 bu arada sonra kardeşin pc nin monitör ve nvidia dan ayarları sıfırladım bir kaç fps ayarıda yaptım düzeldi başka şeylerden kaynaklı olabiliyor2 sistemdede tüm parçalar farklıydı. Bende çökme yaşamadım siyah ekran yaşamadım
Geçmiş olsun hocam.6700xt de ve 6750xt de sistem parçaları tamamen birbirinde farklıydı.
Şuan imzamdaki sistemim 2 güne elime geliyor
Neyse salla kral bütçe varsa geç hayırlı olsun umarım nvidia ile çözersin6700xt de ve 6750xt de sistem parçaları tamamen birbirinde farklıydı.
Şuan imzamdaki sistemim 2 güne elime geliyor
mevzu monitör hertzinin anlasilmasi değil dostum2005den beri bilgisayar kullanıyorum 144 ila 165hz arasındaki real farkı hiçbir göz anlayamaz.
nedir dostummevzu monitör hertzinin anlasilmasi değil dostum
Hocam ikisi aynı anda acık olmasın birini acıp dene.fsr ve amsf 2 kapattım cod bo6 daki drop gitti sağol hocam