Neler Yeni

Artık AMD kara listeme giriyor

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Tuğra
6700xt kullandım aynı sorunu yaşadım (4-5 ay kullandım)
6750xt e geçtim hala aynı sorunu yaşıyorum (6. aydayım)

ryzen 5600 ve 6750xt ile şuana dek LOL hariç stabil bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.

Valorant, Cod BO6, Cod MW3 hep anlık bir drop yediğim oluyor. Bunun üzerine dün kasım indirimleri ile imzamdaki parçaları aldım (ekran kartı aynı kalacak)

7500f ile yine bu sorun devam ederse nvidia tarafına geçmeyi düşünüyorum. FPS drop yemiyorum ama sanki yemiş gibi oluyorum milisaniye içinde oluyor. FPS e bakana kadar sorun geçiyor zaten ama fps oyunlarında büyük sıkıntı yaşıyorum. Şuan cod bo6 yı extreme ayarlarda fsr 3 açık 150-170 fps alıyorum ama hiç o fpsleri aldıgımı hissettirmiyor.

Bu ekran kartının 2.eli ne kadardır? "
  • XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı"

4070 super almayı düşünüyorum ama kararsızım 1080p de kullanacağım için.
bunun olmasını sadece amd ye yıkamazsın farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir mesela

1. Ramler
2. PSU (en önemlisi)

aklıma bunlar geldi genellikle bunlar yüzünden de oluyor dediğin şey

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
bunun olmasını sadece amd ye yıkamazsın farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir mesela

1. Ramler
2. PSU (en önemlisi)

aklıma bunlar geldi genellikle bunlar yüzünden de oluyor dediğin şey
sadece amdye yıkıyorum çünkü diğer parçalarım kendi segmentinde iyilerdi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Tuğra

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
:ROFLMAO: segmentinde iyi olması sorunsuz oldugunumu gösteriyor brom
Dostum tez sun o zaman. Bizde antitez sunalım. Ortaya karışık bir şey söyleyip çekiliyorsun :) benim sorunum ekran kartından kaynaklı. Sanırım amd kullanıyorsun :)

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Tuğra
Dostum tez sun o zaman. Bizde antitez sunalım. Ortaya karışık bir şey söyleyip çekiliyorsun :) benim sorunum ekran kartından kaynaklı. Sanırım amd kullanıyorsun :)
gördüklerim tecrübesiyle söylüyorum hocam suan cok vakit ayıracak zamanım yok oyüzden ugrasamıyorum.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
şuan bende lolde fps kaybı ping vs yaşamıyorum ama anlık droplar gecikmeler yaşıyorum riot destek e yazdım sorunun sunucu dan dolayı kaynaklandığını söyledi bir kaç ayar önerdi onları deniyorum şuan amd ile akalı bir durup oldugunu sanmıyorum..

Amd34

80+ Silver
Amd:Vah çok üzüldüm :D knk sorunu kendinde ara bence o kart taş gibi kart valla 2 sene kullandım 2k bile sorun yaratmayan bir kart

Top Bottom