Neler Yeni

Artık resmen milletle dalga geçiyorlar kur korumalı mevduat

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Bakan Nebati: "Kur korumalı TL’ye geçerek bir yandan doları frenledik. Diğer yandan üretimi ve büyümeyi tercih ettik. Bu sistemden 'dar gelirliler hariç' üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar. Çarklar dönüyor."
FUjNTqvWYAELySG.jpg

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Büyüyoruz gittikçe büyüyoruz bizi kimse tutamaz alayı gelsin topunuz gelin 🙂

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Çark dönmüyor?

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

louis bloom

80+ Silver
Bakan Nebati: "Kur korumalı TL’ye geçerek bir yandan doları frenledik. Diğer yandan üretimi ve büyümeyi tercih ettik. Bu sistemden 'dar gelirliler hariç' üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar. Çarklar dönüyor."Alıntıyı görüntüle
tipe bak meymeletsiz olum pc sistemlerini bosverin herkes pasaportunu alsin gidelim avrupa'da cigkofteci acalim o zaman tum foruma sistem toplariz

Farway

80+ Silver
Dostum çok takılma bu adama,çok ayrı bir kafası var yetişemezsin 😁

H4ka4n

80+ Bronze
Bakan Nebati: "Kur korumalı TL’ye geçerek bir yandan doları frenledik. Diğer yandan üretimi ve büyümeyi tercih ettik. Bu sistemden 'dar gelirliler hariç' üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar. Çarklar dönüyor."Alıntıyı görüntüle
Nerde üretimi ve büyümeyi tercih etti acaba merak ediyorum yaptığı işten haberi bile yok 2m parası olan adam yatırıyor bu sisteme parasını aylık 35k para alıyor parası sadece bankada yatmış oluyor ne ticaret dönüyor ne bi alım satım yatan paranın enflasyona ekonomiye ne faydası varda bu ağzını... Böyle konuşuyor

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Nerde üretimi ve büyümeyi tercih etti acaba merak ediyorum yaptığı işten haberi bile yok 2m parası olan adam yatırıyor bu sisteme parasını aylık 35k para alıyor parası sadece bankada yatmış oluyor ne ticaret dönüyor ne bi alım satım yatan paranın enflasyona ekonomiye ne faydası varda bu ağzını... Böyle konuşuyor
Maalesef bir ülke olarak %10"LUK bir kesim için çalışıyoruz :( hazine vergiyi bize bindiriyor onların parasını ödemek için :(

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
her ay %10 büyüme yaparsak 4 ayda 40 yapar işte mehaşkape'nin kuruluş yıl dönümüüüü
zaten sistem zengini zengin fakiri açlığa terkeden istem kiralarını bile ödeyemeyenler evsiz kalanla evsiz kalmamak için ev sahibiyle tartışanlarla dolu ortalık. paraları çalmasaydınız üstü kapalı ihale verilmeseydi. dış politika iyi tutulsaydı şuan f35 programında olurduk ve ülke gerçekten kalkınırdı. şuan ülke bitik durumda gelecek olanlarda mal mal vaat veriyor. yani bu çıkmazdan aptallarla çıkmak zor

Top Bottom