Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

Hocam tamam hep bilgisayar bilgisayar olmaz ama gözünüzü seveyim "saçmalama konusu" diye de konu mu açılır ya? Yani artık beni forumdan soğuttular yemin ederim. Bir mutlulukla giriyorum ama maalesef hevesim kursağımda kalıyor.
Yani günde 610 11 kez foruma bakıyorum konular çok acayip veya bana öyle geliyor

Sadece Bir BUGU Gösterdim
Zaten Ekonomi veya siyaset gibi konularla alakası olmadığınıda söyledim
Ve BUGU göstermek içinde açtığım belli
1 Dolar 0TL Konusundan bahsediyorum
Bugu bize söylesen gidip hemen kapatacak mıyız? Bize yazmak yerine siteye yazabilirsiniz.
Burası aynı zamanda bir sosyal medya platformu. Öyle olmasa profillere gönderi paylaşma, reaksiyon vermek gibi şeyleri kapatırdık.
Technopat'a da bakın isterseniz artık çok saçmalanan konular onaylanmıyor orada.

Bugu bize söylesen gidip hemen kapatacak mıyız? Bize yazmak yerine siteye yazabilirsiniz.

Technopat'a da bakın isterseniz artık çok saçmalanan konular onaylanmıyor orada.
Ora gibi olmak istediğimiz sonucunu nereden çıkardın?

Hocam tamam hep bilgisayar bilgisayar olmaz ama gözünüzü seveyim "saçmalama konusu" diye de konu mu açılır ya? Yani artık beni forumdan soğuttular yemin ederim. Bir mutlulukla giriyorum ama maalesef hevesim kursağımda kalıyor.
haklısın
Yani Üyelerde Artıyor Üye Mesajlarıda Konularıda artıyor Çeşitlilikte arttıkça
Böyle konularda artıyor malesef
İnşallah Ana Sayfaya Kuralları Baz Alan Konu Sabitlenir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bahsettim böyle oluyor sizde deneyin diye

Zaten ana sayfada konu açarken dikkat etmeniz gereken şeyler diye bir forum var
Şu mavi kutucuklu alana koyulabilir en azından unutmaz kimse
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG

Ora gibi olmak istediğimiz sonucunu nereden çıkardın?
Orası da forum, sosyal medya platformu değil mi?
Şimdi günaydın diye konu açsam konunun silinmemesi gerekiyor değil mi sonuçta sosyal medya burası.

Burası Technopat gibi olmak zorunda mı? Neden sürekli Technopat diyip duruyorsunuz

Orası da forum, sosyal medya platformu değil mi?
Şimdi günaydın diye konu açsam konunun silinmemesi gerekiyor değil mi sonuçta sosyal medya burası.
Kurallar açık bir şekilde belirtilmiştir. Bunun haricinde bir hamle söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,840
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri