TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,990
bilgisayarı alalı 2 yıl oldu sıcaklıklarım max 5 derece değişti termal macun değişmeli miyim sıvı soğutma kullanıyorum elimde hazırda mx-6 var
Hocam bence değişin. O macun mutasyon geçirmiştir 2 yıldabilgisayarı alalı 2 yıl oldu sıcaklıklarım max 5 derece değişti termal macun değişmeli miyim sıvı soğutma kullanıyorum elimde hazırda mx-6 var
artmamış olması üşendiriyor beni mecbur hissetmiyorum o yüzden ama 2 yıldada özelliğini kaybetmiştir macun dediğiniz gibi sıvı soğutmayı sökerken işlemci falan yapışmamıştır dimi soğutucuya bi sorunla karşılaşmamHocam bence değişin. O macun mutasyon geçirmiştir 2 yılda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklıklar çok artmamış olsa da.
Yavaş yavaş sağa sola çevirerek çıkarabilirsin. Sıcaklık ne durumda acaba ?artmamış olması üşendiriyor beni mecbur hissetmiyorum o yüzden ama 2 yıldada özelliğini kaybetmiştir macun dediğiniz gibi sıvı soğutmayı sökerken işlemci falan yapışmamıştır dimi soğutucuya bi sorunla karşılaşmam
boşta 35-40 yük altında 50-55Yavaş yavaş sağa sola çevirerek çıkarabilirsin. Sıcaklık ne durumda acaba ?
Değiştirme ne gerek var. Ben sanıyorum 80 derece ya da üstü.boşta 35-40 yük altında 50-55
oyundan yeni çıktım belki daha düşüktür boşta amaboşta 35-40 yük altında 50-55
boşta 30-33 derece arasıydı yüktede 50 dereceyi geçmiyordu normalde fanlar slient modda çalışıyor bu aradaDeğiştirme ne gerek var. Ben sanıyorum 80 derece ya da üstü.
Buz gibi çalışıyor.
60 olsa bile güzel değerler. Boşuna uğraşmana değmez.oyundan yeni çıktım belki daha düşüktür boşta ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boşta 30-33 derece arasıydı yüktede 50 dereceyi geçmiyordu normalde fanlar slient modda çalışıyor bu arada
Hocam o zaman boşverin gitsin. Daha 2 sene gider XDboşta 35-40 yük altında 50-55
60 olsa bile güzel değerler. Boşuna uğraşmana değmez.
yok 2 sene daha gitmezde çok üşeniyorum değişmeli miyim kararsız kaldımHocam o zaman boşverin gitsin. Daha 2 sene gider XD
Yükte daha net belli oluyor. Bende wraith prism ile şuan 47 dereceyi görüyorum.Alıntıyı görüntüle
şuan arkada 4 sekmeli chrome discord steam hwinfo msi center vs açık ve bu halde oyundanda yaklaşık 3 dk önce falan çıktım
bekle forza horizon 5te bi 30dk geçirip sıcaklığa bakacağımYükte daha net belli oluyor. Bende wraith prism ile şuan 47 dereceyi görüyorum.
Ben tam yükte oda sıcaklığı 30 derece civarıyken 80 derece görüyorum.
forza horzion 5 max 52 derece görüyorum 10 ay önceki sıcaklıklarımla aynıYükte daha net belli oluyor. Bende wraith prism ile şuan 47 dereceyi görüyorum.
Ben tam yükte oda sıcaklığı 30 derece civarıyken 80 derece görüyorum.