- Reaksiyon skoru
- 118
Yorumlarda da cahil dolu. Yorumların bir önemi yok.Yorumlarda prize takmadan çalışmıyor denmiş. Normal taşınabilir monitörler zaten dediğin şekilde çalışır.
Yorumlarda da cahil dolu. Yorumların bir önemi yok.Yorumlarda prize takmadan çalışmıyor denmiş. Normal taşınabilir monitörler zaten dediğin şekilde çalışır.
Kaba bi şeyi kompaktlaştırıp taşınabilir hale getirmek ciddi arge gerektiriyo. Laptoplarda mobil olduğundan masaüstünden çok daha pahalıya satılıyoHmm kucuk de bise niye pahaliki bunlar yani bu fiyata daha büyük daha yuksek hzli ips monitör alınıyor tamam tasinabilir diyelim ama bari hzi yuksek olsun renkleri iyi olsun nebilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60hz
Sıcak firsatlik bi indirim yok bu arada altı ustu 200tl inmiş
Kaba bi şeyi kompaktlaştırıp taşınabilir hale getirmek ciddi arge gerektiriyo. Laptoplarda mobil olduğundan masaüstünden çok daha pahalıya satılıyo
Piyasada az ürün vardır rekabet yoktur fiyatlar aşşağa düşmezYa iste ona akıl yordum da biraz mesela laptop karmasik bisi islemcisi sogutması anakarti wifisi susu busu monitoru birton bisisi var orda anlıyorum. Ama bu monitor iste yani ekran bildigin. Ne var ki o kadar diye bi düşündüm sadece
Hmm olabilirPiyasada az ürün vardır rekabet yoktur fiyatlar aşşağa düşmez
Adam 5 mm typec porttan 15 inc ekrani besleyecek gücü çekiyor, fullhd 60hz data aktarıyor. İmkanlar dahilinde verebileceği parlaklığı rengi hizi vermis. sende kucucuk bisey diye beğenemedin miHmm kucuk de bise niye pahaliki bunlar yani bu fiyata daha büyük daha yuksek hzli ips monitör alınıyor tamam tasinabilir diyelim ama bari hzi yuksek olsun renkleri iyi olsun nebilim
60hz
Sıcak firsatlik bi indirim yok bu arada altı ustu 200tl inmiş