🔥İndirim Arzopa 15.6 5ms IPS ekran taşınabilir monitör 3899TL Vade farksız 4 taksit

Özelliklerine göre fiyatı çok yüksek yurtdışında tamamen aynı özelliklere sahip cihazları 60-70 dolara satılıyor ve bu fiyata vergiler dahil şekilde

Hmm kucuk de bise niye pahaliki bunlar yani bu fiyata daha büyük daha yuksek hzli ips monitör alınıyor tamam tasinabilir diyelim ama bari hzi yuksek olsun renkleri iyi olsun nebilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz

Sıcak firsatlik bi indirim yok bu arada altı ustu 200tl inmiş
Kaba bi şeyi kompaktlaştırıp taşınabilir hale getirmek ciddi arge gerektiriyo. Laptoplarda mobil olduğundan masaüstünden çok daha pahalıya satılıyo

Yok be abi verilmez buna bu para.
MSI'ın monitörü var aynı şekil taşınabilir. 1-2K koyup onu almak daha mantıklı.

Ya iste ona akıl yordum da biraz mesela laptop karmasik bisi islemcisi sogutması anakarti wifisi susu busu monitoru birton bisisi var orda anlıyorum. Ama bu monitor iste yani ekran bildigin. Ne var ki o kadar diye bi düşündüm sadece
Piyasada az ürün vardır rekabet yoktur fiyatlar aşşağa düşmez

Yok çok pahalı, yok 2K bile etmez, normal monitörün ne olduğunu, taşınabilir monitörlerin hep pahalı olduğunu bilmeden bir ton yorum yapmışlar. 3-4 aydır Koorui 15B1 (15.6 inç, 1080P 60HZ 5MS İPS) kullanıyorum. Tek Type C kablo ile hem görüntü hem ses hem güç aktarıp çalışıyor. Okula - işe giderken yanımda götürüyorum, laptoptan ince, sadece 700GR ağırlığı var. tek ekranın yetmediği her yerde tek kablo ile mis gibi çift ekran kullanıyorum. Evde 27 İnç 2K 165HZ Koorui monitör var 4500'e aldım, bu taşınabilir monitörü 4000'e aldım :)

Olay burada 60HZ monitör 3900TL çok pahalı demek değil, bu monitörün bir amacı var, nasıl ITX sistem toplarken ITX anakarta ATX anakart parasından fazla para veriyorsak, nasıl SFX PSU'ya normal PSU'dan fazla para veriyorsak bu da öyle bir şey, amacına hizmet ediyor ve bu hizmet biraz tuzlu. Zaten yanında 2. bir ekran taşıma ihtiyacı duymayan bir kullanıcı 60HZ ve küçücük ekrana 3900TL verip de evdeki bilgisayarında kullanmaz. Benlik değil, benim kullanım tarzıma uymuyor demek yerine 2K bile etmez denmesi gülünç xD

İşin içinde 4 taksit de varken 3900TL güzel fiyat, alana hayırlı olsun.

En basitinden şuanda çektim görseli, üniversite laboratuvarında bu paraya alacağın 24-27 inç 144HZ monitörü mü kucaklayıp kullanacaktım :D

1755237180563.webp

Konudan biraz bağımsız, taşınabilir 1080p-2k monitörlere 8-10k vereceğinize bu monitörü düşünebilirsiniz.

Hmm kucuk de bise niye pahaliki bunlar yani bu fiyata daha büyük daha yuksek hzli ips monitör alınıyor tamam tasinabilir diyelim ama bari hzi yuksek olsun renkleri iyi olsun nebilim

60hz

Sıcak firsatlik bi indirim yok bu arada altı ustu 200tl inmiş
Adam 5 mm typec porttan 15 inc ekrani besleyecek gücü çekiyor, fullhd 60hz data aktarıyor. İmkanlar dahilinde verebileceği parlaklığı rengi hizi vermis. sende kucucuk bisey diye beğenemedin mi :LOL: taşınabilir monitör laptopun bataryasini icmesin diye zaten fazlasini istemeyebilirsin. Yada cantana 15 inc laptop 27 inc monitör koymakta istemeyebilirsin.

Kısacası sana göre bir ürün değil geç gitsin.
Bu forumun aşırı bir kapalı kitlesi var. Her şeye yorum yapmak zorunda hissediyorlar ama hiç bir şeye fikirleride yok.

Geçende crocs terliğe laf ediliyor tuvalet terligiyle karsilastiriliyor.:kekw:

Anca ucuz ekran kartı, ucuz mekanik klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,202
Üyeler
184,275
Son üye
İlker Şahin
Geri