Aşağıdaki Gamepower ürünlerini kullanan var mı? Deneyimleri neler?

Çok memnunum. 18 ışık modu + 8 özel kullanıcı modu var. 10 ışık modu falan yazdığına bakma tek tek baktım 18 tane çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metal tasarımı hoşuma gitti. Bilekliği katanadan 1 tık daha uzun daha iyi yani. Çok fazla RGB sevmiyorsan alabilirsin. Optik switch ve su geçirmez. Çok fazla iyi özelliği olduğu için RGB den vazgeçip aldım.
Katana gün demi bendd alicamda o yüzden sordum

Bane mouse kullandım 2. günü kırdım takılıyordu
Kizaru denedim başarılı ama o fiyatı haketmiyor indirimde alınabilir
1 aydır saber red switch kullanıyorum hafif yay sesi var harici sorunsuz memnunum.

Hafif yay sesi çok önemli değil ya benim için :D ve gamepower ın hemen hemen her klavyesinde var galiba o ufak sorun

Hepsi iyi diye biliyorum. Ancak katana yerine OGRE RGB öneririm bilek desteği suni deri. Uzun kullanımda çok rahat kullanırsın.

Hafif yay sesi çok önemli değil ya benim için :D ve gamepower ın hemen hemen her klavyesinde var galiba o ufak sorun
Evet blue alırsan daha az duyarsın önceki klavyem blue swtichti ne olursa olsun blue hammallıktır beynimi kemiriyordu resmen red iyidir.

Ursa yı 2 senedir İnternet kafede kullanıyorum pubg de hızlı tepki veriyor güzel mouse

Ursa'yı yaklaşık sekiz aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Onun üzerine hazırladığım rehber ise şu şekilde;

Almak istediğim ekipmanlar
Gamepower Katana Red Switch
Gamepower Ursa Gaming Mouse
Gamepower Mihawk Kulaklık

Bu ürünleri kullanan varmı?

Yok mu 😂
Gamepower almayın. Bakın lütfen almayın, abdullah hacıgül gibi para için her şeyinden ödün verebilecek bir insanın para için övdüğü birbirinin tıpa tıp aynısı çin ürünlerini almayın.

Gamepower almayın. Bakın lütfen almayın, abdullah hacıgül gibi para için her şeyinden ödün verebilecek bir insanın para için övdüğü birbirinin tıpa tıp aynısı çin ürünlerini almayın.

Kullandın mı ürünleri?

Almak istediğim ekipmanlar
Gamepower Katana Red Switch
Gamepower Ursa Gaming Mouse
Gamepower Mihawk Kulaklık

Bu ürünleri kullanan varmı?

Yok mu 😂
Ursa kullanıyorum gayet iyi elim orta büyüklükte ve tam oturuyor ama elin küçükse ve pençe tutuşu kullanıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin başka olarak renkler yazılım filan gayet iyi oyun permormansı da iyi yani buna geçtikten sonra oynayışımın iyileştiğini farkettim

Geri