Neler Yeni

Gamepower ürünlerini (özellikle klavye) kullananlar memnun mu?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
yok paraya kıyıp full güzel ekipman dizdim olmuyor o ürünlerle, şuan steelseries apex 5, steelseries aerox 3 wireless, steelseries prism clotch XXL mousepad, hyperx cloud 2 kullanıyorum güzel ürünler iyiki de geçmişim.
knkm herkes seningibi imkanı olmayabiliyor

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
knkm herkes seningibi imkanı olmayabiliyor
ürün kötü olunca iade edip başka ürün denemekten başka bir çözümümüz yok maalesef, bende önceden sürekli rampage ve gp ürünlerini kullanıyordum ama o kadar sıkıldım ki yapmak zorunda kaldım.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
mouse olarak bane i kullandım 4 sene sonunda optik bozulmaya başlamıştı. Klavye olarak warlock ile kullandım memnundum taaki süt dökene kadar. Sonra overlord klavyesini aldım hala kullanmaktayım memnunum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,806
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uzunca bir süre aktif olarak Ogre red switch kullandım hiçbir sorun yaşamadım.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
mouse olarak bane i kullandım 4 sene sonunda optik bozulmaya başlamıştı. Klavye olarak warlock ile kullandım memnundum taaki süt dökene kadar. Sonra overlord klavyesini aldım hala kullanmaktayım memnunum.
4 yıl baya iyi dayanmış hocam, benim ki 6 ay bile sürmedi.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kulaklığım gamepower memnunum.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
ürün kötü olunca iade edip başka ürün denemekten başka bir çözümümüz yok maalesef, bende önceden sürekli rampage ve gp ürünlerini kullanıyordum ama o kadar sıkıldım ki yapmak zorunda kaldım.
evet haklısın bende yeni kulaklık almaya hazırlanıyorum

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
4 yıl baya iyi dayanmış hocam, benim ki 6 ay bile sürmedi.
tamamen şans işi bence ürün kalite ihtiyacına göre karar verilmeli bence. Mesela ben klavye olarak mekanik olsun yeter diyorum o yüzden pahalıya kaçmıyorum o yüzden gamepower aldım direk. Ama mouse olarak kulaklık olarak steelseries gibi markalara başvurdum.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
tamamen şans işi bence ürün kalite ihtiyacına göre karar verilmeli bence. Mesela ben klavye olarak mekanik olsun yeter diyorum o yüzden pahalıya kaçmıyorum o yüzden gamepower aldım direk. Ama mouse olarak kulaklık olarak steelseries gibi markalara başvurdum.
aynı kafadayız hocam, bende klavye alırken red switch olsun yeter kafasıyla almıştım güzeldi ama tek sorunu W tuşu basmıyordu, fps ve moba gibi oyunlarda çok sorun yaşattı.

Top Bottom